Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Διαπασών με βάρος 128 Hz

Baseline® Διαπασών με βάρος 128 Hz

Εξαντλήθηκε

Το διαπασών είναι ένα πολύ αξιόπιστο εργαλείο διάγνωσης. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές διαφορετικές θεραπείες. Παράγει ηχητικά κύματα 128 Hertz. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για νευρολογικές εξετάσεις και  εξετάσεις ακοής.

19,40 
850.610.000
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Πολλαπλές εξετάσεις! 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διαπασών για να αξιολογήσεις ένα ευρύ φάσμα άλλων προβλημάτων. Μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την εξέταση σε περίπτωση που οι ακτινογραφίες είναι ελλιπείς για ακριβή διάγνωση. Μπορείς να διαπιστώσεις αν ένα οστό έχει σπάσει ή όχι. Τοποθέτησε απλά το διαπασών κοντά στην πληγείσα περιοχή και εντόπισε τον τραυματισμό.

Detail Row #3 Right

Η πιο εδραιωμένη εξέταση στην ακοή!

Η εξέταση με διαπασών παραμένει η προτιμώμενη μέθοδος εξέτασης ακοής στην ιατρική κοινότητα. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να εκτελέσεις με ακρίβεια το τεστ Rinne. Έλεγξε με αξιοπιστία την απώλεια της ακοής με το ανθεκτικό όργανο διαπασών της Baseline.

Detail Row #4 Left

Πώς εξετάζει την ακοή;

Τοποθέτησε το διαπασών συντονισμού κοντά στο αυτί του ασθενούς σου. Παράλληλα, χρονομέτρησε πόση ώρα μπορεί ο ασθενής σου να ακούσει τον ήχο από το κρανίο και από το αυτί. Εάν ο ασθενής σου αισθάνεται περισσότερο τον ήχο μέσω της γνάθου, από ότι μέσω του αυτιού του, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα με την διεξαγωγή ηχητικών κυμάτων.

Detail Row #5 Right

Θα χαλαρώσει του ασθενείς σου!

Χαλάρωσε τους ασθενείς σου με το διαπασών. Αποκατάστησε την ισορροπία του σώματος και διατήρησε το νευρικό σύστημα των ασθενών σου σε απόλυτη ισορροπία. Τα ηχητικά κύματα που παράγει η χρήση του διαπασών αποτελεί μία από τις καλύτερες τεχνικές για απόλυτη χαλάρωση.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαπασών

Βάρος
0,266kg
Ηχητικά Κύματα
128Hz
Υλικό Κατασκευής
Κράμα αλουμινίου μελαμίνης