Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

TUR Dermatur Συσκευή Ραδιοσυχνοτήτων RF

TUR Dermatur Συσκευή Ραδιοσυχνοτήτων RF

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων Dermatur αποτελεί ένα από τα κορυφαία μηχανήματα γερμανικής τεχνολογίας. Χρησιμοποίησέ τη για πληθώρα διαφορετικών θεραπειών και απόλαυσε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που σου προσφέρει!

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
TUR Dermatur
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Χρησιμοποίησε την συσκευή ραδιοσυχνοτήτων και προκάλεσε τοπική θέρμανση στους ιστούς του δέρματος. Αυτό θα προκαλέσει την αποδόμηση του λίπους σε γλυκερίνη και οξέα. Η θέρμανση αυτή οδηγεί στη συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου που συγκρατούν τα συσσωματώματα λίπους. Έτσι, παράγεται νέο κολλαγόνο που θα χαρίσει σφικτό και λείο δέρμα στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης;

Εφαρμόζοντας θεραπείες ραδιοκυμάτων στους ασθενείς σου ενεργοποιείς τα ιόντα του σώματος, αυξάνεις την κινητικότητα τους και προκαλείται η τριβή τους. Παράγοντας θερμότητα στην εστιασμένη περιοχή, δημιουργείς μια κατάσταση  θερμοκρασίας μεταξύ 39οC και 44οC στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Εξασφάλισε την αύξηση του μεταβολισμού στους ασθενείς σου, τη σύσφιξη του δέρματος τους, την αναγέννηση του κολλαγόνου και τη διάσπαση των λιποκυττάρων αποτελεσματικά.

Detail Row #4 Left

Εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πρόσφερε στους ασθενείς σου θεραπείες με εκπληκτικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού εξασφάλισε τη σύσφιξη του δέρματος και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Βελτίωσε επίσης την ποιότητα του δέρματος και πέτυχε την επιθυμητή λείανση των ατελειών.

Όσον αφορά το σώμα, μπορείς να προσφέρεις σύσφιξη του δέρματος, την υγροποίηση του λίπους και την αποδόμηση λιποκυττάρων. Αναδόμησε και διέγειρε την παραγωγή κολλαγόνου, μείωσε και πρόλαβε την κυτταρίτιδα με ένα και μόνο μηχάνημα.

Σχετικά Προϊόντα