Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Radiant Beauty Συσκευή Ραδιοσυχνοτήτων

Fisioline Radiant Beauty Συσκευή Ραδιοσυχνοτήτων

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή ραδιοσυχνοτήτων Radiant Beauty είναι πολύ ανθεκτική και κορυφαίας ποιότητας. Λειτουργεί με βάση την αρχή των ραδιοσυχνοτήτων και είναι ιδανική για να εφαρμόσεις πολλά είδη θεραπείας. Διατίθεται, επίσης, φορητό μοντέλο για να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα οπουδήποτε!

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline Radiant Beauty
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Οι θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων που θα εφαρμόσεις στους ασθενείς σου βασίζονται στη βασική αρχή ραδιοσυχνοτήτων. Η επαγωγή θερμότητας μέσω της χορήγησης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θα τονώσει τις φυσικές κυτταρικές διεργασίες των βιολογικών δομών με μη επεμβατικό τρόπο. 

Detail Row #3 Right

Πώς δρα;

Εφαρμόζοντας θεραπείες με τη χρήση ραδιοσυχνoτήτων του Radiant Beauty διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Εξασφαλίζεις για τους ασθενείς σου μια  βελτιωμένη συνολική απόχρωση και υφή δέρματος. Μπορείς να αναζωογονήσεις την κυτταρική δραστηριότητα αποτελεσματικά. Βελτίωσε το χρώμα, την πυκνότητα και την ελαστικότηταν του δέρματος των ασθενών σου με σύμμαχο σου τη Fisioline.

Detail Row #4 Left

Πολλαπλές θεραπείες!

Χρησιμοποίησε τη συσκευή αυτή και πρόσφερε στους ασθενείς σου θεραπείες τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο και το λαιμό. Όσον αφορά τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού μπορείς να γεμίσεις και να μειώσεις τις ρυτίδες, να ενισχύσεις την αντιγηραντική δράση και να βελτιώσεις τον τόνο του δέρματος. 'Οσο αφορά το σώμα αντιμετώπισε με αποτελεσματικότητα την αγγειοδιαστολή, την αποστράγγιση, την κυταρρίτιδα και τις ραγάδες. 

Detail Row #5 Right

Το μοναδικό με 7 συχνότητες!

Απόκτησε το μοναδικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων που σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 7 συχνότητες. Έτσι, μπορείς να εργαστείς σε διαφορετικά βάθη, να αντιμετωπίσεις διαφορετικούς ιστούς και να προσαρμόσεις κατάλληλα τις θεραπείες σου. Παράλληλα, μπορείς να αλλάξεις το είδος συχνότητας που χρησιμοποιείς και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θεραπείας. 

Σχετικά Προϊόντα