Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Hydrosun 575 Συσκευή Υπέρυθρων Ακτίνων

Hydrosun 575 Συσκευή Υπέρυθρων Ακτίνων

Κατόπιν Παραγγελίας

To Hydrosun® 575 αποτελεί την ιδανικότερη λύση σε εφαρμογές ακτινοβόλησης στο υπέρυθρο φάσμα φωτός. Χρησιμοποίησε το για πολλαπλές θεραπείες και πρόσφερε στους ασθενείς σου απίστευτα αποτελέσματα. 

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Hydrosun 575
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Ανώτερη ποιότητα ακτινοβολίας!

Απόκτησε την πρώτη συσκευή που μειώνει δραστικά τις ανεπιθύμητες ενέργειες της θερμότητας!  Καταπολεμά την επιφανειακή υπερθέρμανση του δέρματος που συνδέεται συχνά με τον πόνο, την αφυδάτωση των ιστών και τον κίνδυνο εγκαυμάτων. Αυτή η μέθοδος αποτελεί την επιτομή χρήσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Χρησιμοποίησε το νέο σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας wIRA. Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το Hydrosun για την τοπική θέρμανση ζώντων ιστών, διεσδύοντας σε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που επιτυγχάνεται από συμβατικές συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας. Αντιμετώπισε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, μείωσε τις ραγάδες, βελτίωσε αποτελεσματικά την όψη του δέρματος των ασθενών σου και εξασφάλισε θεαματικά αποτελέσματα!

Detail Row #4 Left

Αποτελεσματικός συνδυασμός!

Χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό της υπέρυθρης ακτινοβολίας και του φίλτρου νερού, με αυτό το μηχάνημα εξασφαλίζεις πολλαπλά οφέλη για τους ασθενείς σου! Μείωσε τις φλεγμονές, τα πρηξίματα, τους πόνους και την αίσθηση μουδιάσματος των ασθενών σου. Ταυτόχρονα αύξησε τη δράση του λεμφικού τους συστήματος!

Σχετικά Προϊόντα