Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Astar Lumina Συσκευή Υπέρυθρων Ακτίνων

Astar Lumina Συσκευή Υπέρυθρων Ακτίνων

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή φωτοθεραπείας Lumina είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρει ασφαλή και άνετη θεραπεία. Χρησιμοποίησε τη θεραπευτική φωτοθεραπεία και πρόσφερε στους ασθενείς σου τρομερά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Astar Lumina
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Σε αυτή τη θεραπευτική μέθοδο χρησιμοποιούνται ειδικοί λαμπτήρες για φωτοθεραπεία, οι οποίοι διαφέρουν ως προς την ισχύ και το μήκος κύματος της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας. Τα έγχρωμα φίλτρα που εσωματώνει το μηχάνημα τροποποιούν τις παραμέτρους της πηγής φωτός με αποτέλεσμα να αλλάζουν τον τρόπο που επηρεάζεται το σώμα των ασθενών σου. Μπορείς να ακτινοβολήσεις ολόκληρο το σώμα ή μία μόνο περιοχή. 

Detail Row #3 Right

Πολύ απλό στη χρήση!

Το μηχάνημα Lumina είναι πολύ απλό στη χρήση. Χρησιμοποίησε απλα τη λυχνία των υπερύθρων. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη, περιστρεφόμενη, φορητή βάση που διαθέτει εξασφαλίζει να μπορείς να κατευθύνεις τις ακτίνες IR σε κάθε περιοχή του σώματος. 

Detail Row #4 Left

Η επιτομή της τεχνολογίας!

Χρησιμοποίησε την κορυφαία τεχνολογία που ενσωματώνει η συσκευή και δες τρομερα αποτελέσματα! Ο μικροεπεξεργαστής του μηχανήματος είναι αυτό που το κάνει εξαιρετικό. Ελέγχει σε συνεχή βάση όλες τις παραμέτρους και παρουσιάζει τις τρέχουσε ρυθμίσεις στην οθόνη. Η λυχνία Lumina έχει υψηλή ισχύ η οποία μπορεί να ρυθμιστεί απο 10% εώς και 99%.

Detail Row #5 Right

Τι προσφέρει στους ασθενείς σου;

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα προβλήματα ακμής που δημιουργεί σπυράκια στην επιφάνεια της επιδερμίδας! Το μπλε φίλτρο είναι ιδανικό για την κατάπολέμηση του βακτηρίου της ακμής και τη μείωση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων.

Ή ενεργοποίησε με το κόκκινο φίλτρο τους ινοβαλιστές για να παράξουν μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου στο δέρμα. Βοήθησε τους ασθενέις σου να μειώσουν τις ρυτίδες και τις ουλές της ακμής. Βελτίώσε αισθητά την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος τους!

Σχετικά Προϊόντα