Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

HEINE mini®3000 LED Ωτοσκόπιο

HEINE mini®3000 LED Ωτοσκόπιο

Παράδοση έως 30 ημέρες
Ωτοσκόπιο Οπτικής Ίνας HEINE mini®3000, με LED φωτισμό. Διατίθεται με 10 χωνάκια μίας χρήσης.
229,00 
Παράδοση έως 30 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Επίλεξε το Φορητό  Ωτοσκόπιο τσέπης, που εξασφαλίζει διπλάσια φωτεινότητα σε σχέση με τα συμβατικά Ωτοσκόπια αλογόνου χάρη στην τεχνολογία LED που διαθέτει. Ο φωτεινός και απόλυτα ομοιογενής φωτισμός με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων  θερμοκρασία χρώματος 4000K , αλλά και σε συνδυασμό με το δείκτη χρωματικής απόδοσης και το δείκτη απόδοσης του κόκκινου χρώματος κάνουν το Ωτοσκόπιο Heine μία ιδανική επιλογή. Εξασφάλισε λαμπερά και φυσικά χρώματα κατά την εξέταση με σύμμαχο σου τη Ηeine.

Detail Row #3 Right

Εργονομικές λεπτομέρειες!

Με χρόνο λειτουργίας έως και 10 ώρες και σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο δείκτη απόδοσης μπαταρίας που διαθέτει το ωτοσκόπιο το καθιστούν μια εξαιρετικά εργονομική επιλογή. Πιο συγκεκριμένα όταν το ωτοσκόπιο είναι ενεργοποιημένο λειτουργεί στη μέγιστη ένταση φωτός, ενώ στη συνέχεια ανάλογα με το τρέχον επίπεδο φόρτισης η ένταση του φωτός ρυθμίζεται στο επίπεδο που αντιστοιχεί, ώστε να ξέρει πότε οι μπαταρίες σου χρειάζονται αλλαγή. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ωτοσκόπιων

Μεγεθυντικός Φακός Παρατήρησης
3 x Μεγέθυνση
Πηγή Τροφοδοσίας
Μπαταρίες 2.5V
Πιστοποίηση CE
Υλικό Κατασκευής
Πολυκαρβονικό
Φωτισμός
LED
Χωνάκια
  • Πολλαπλών Χρήσεων
Εγγύηση
2έτη

Συνημμένα

HEINE mini®3000 LED (Φυλλάδιο.jpg, 78 Kb) [Λήψη]