Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

HEINE mini®3000 (F.O.) Ωτοσκόπιο Οπτικών Ινών

HEINE mini®3000 (F.O.) Ωτοσκόπιο Οπτικών Ινών

Παράδοση έως 30 ημέρες
Φορητό Ωτοσκόπιο τσέπης οπτικών ινών. Το μικρό του μέγεθος και το ελάχιστο βάρος του το καθιστούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες. Αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο ωτοσκόπιο οπτικών ινών στην ιατρική κοινότητα ανά τον κόσμο. 
173,00 
Παράδοση έως 30 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Ψυχρού Φωτισμού

Το Ωτοσκόπιο Heine mini 3000 με περιφερειακό φωτισμός οπτικής ίνας (Ψυχρός Φωτισμός) χρησιμοποιώντας τεχνολογία λαμπτήρα Αλογόνου (Xenon - XHL), θα παράξει 100% περισσότερο φως από τους κοινούς λαμπτήρες. Με τον τρόπο αυτό, ο φωτισμός καναλιού ακοής και τυμπάνου θα είναι απόλυτα ομοιογενής, χωρίς αντανακλάσεις.

Detail Row #3 Right

Καθαρότερη εικόνα!

Το Ωτοσκόπιο Οπτικών Ινών είναι εξοπλισμένο με φακό υψηλής ευκρίνειας και θα σου προσφέρει έως και 3x μεγέθυνση για να έχεις στα χέρια σου πλήρη και καθαρή εικόνα του ασθενή σου. Εάν δεν χρειάζεσαι μεγέθυνση, στρέψε το φακό παρατήρησης στη διεύθυνση που σε εξυπηρετεί. Οι πολλαπλές επιλογές θα διευκολύνουν το έργο σου με τη μέγιστη αξιοπιστία της Heine. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ωτοσκόπιων

Μεγεθυντικός Φακός Παρατήρησης
3 x Μεγέθυνση
Πηγή Τροφοδοσίας
Μπαταρίες 2.5V
Υλικό Κατασκευής
Πολυκαρβονικό
Φωτισμός
Οπτικής Ίνας (F.O)
Χωνάκια
  • Πολλαπλών Χρήσεων
Εγγύηση
2έτη

Συνημμένα

HEINE mini®3000 (F.O.) (Φυλλάδιο.jpg, 77 Kb) [Λήψη]