Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Heine LED Slim Λαβή Λαρυγγοσκοπίων

Heine LED Slim Λαβή Λαρυγγοσκοπίων

Παράδοση έως 30 ημέρες
Η Λαβή Λαρυγγοσκοπίων οπτικής ίνας (F.O.) διατίθεται σε λεπτό μέγεθος και διαθέτει τεχνολογία φωτισμού LED. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις μικρή ή λεπτή παλάμη και θα σε εξυπηρετήσει απόλυτα κατά την εξέταση.
284,00 
Παράδοση έως 30 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Δίνει τα LED φώτα της!

H Λαβή λαρυγγοσκοπίων Heine Standard FO ανεβάζει το επίπεδο κατά πολύ όσο αφορά το φωτισμό LED. Με 50.000 ώρες διάρκεια ζωής η λυχνία LED που διαθέτει η λαβή είναι εξαιρετικής ποιότητας. Με 3 φορές πιο μεγάλη φωτεινότητα, ο φωτισμός LED αφήνει πίσω τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου.  Η άριστη ένταση του φωτός, η ομοιογένεια και η εξαιρετική απόδοση χρωμάτων τη καθιστούν ένα εκπληκτικό ιατρικό εργαλείο. Η ακρίβεια των χρωμάτων είναι θα σε καταπλήξει το κόκκινο φαίνεται ως κόκκινο και το μπλε ως μπλε.

Detail Row #3 Right

Μέγιστη εργονομία!

Μπορείς να μετατρέψεις τη λαβή λαρυγγοσκοπίου σε επαναφορτιζόμενη εύκολα. Πώς; Απλά ανταλλάζει το βιδωτό καπάκι της βάσης. Μετατρέποντας τη λαβή σου σε επαναφορτιζόμενη εξασφαλίζεις πολλαπλά οφέλη όπως διπλάσια διάρκεια – περισσότερα από 120 λεπτά εργασίας χωρίς σύνδεση σε τροφοδοσία. Η λαβή σου θα γίνει ακόμα πιο ελαφριά και θα είναι πάντα διαθέσιμη προς χρήση. Παράλληλα, συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς οι επαναφορτιζόμενες λαβές είναι πιο φιλικές προς στο περιβάλλον σε σύγκριση με τις κοινές αλκαλικές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λαρυγγοσκοπίων

Έτη Εγγύησης
1

Συνημμένα

Φυλλάδιο (Heine_LED_Slim.pdf, 429 Kb) [Λήψη]