Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Gima MD Scope Elite Pack Βίντεο Ωτοσκόπιο οπτικής ίνας

Gima MD Scope Elite Pack Βίντεο Ωτοσκόπιο οπτικής ίνας

Εξαντλήθηκε

Το Βίντεο Ωτοσκόπιο MD Scope Elite Pack από την εταιρία Gima είναι κατάλληλο για ωτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας, χάρη στην έγχρωμη οθόνη που διαθέτει. Ο εργονομικός σχεδιασμός του και οι πρακτικές λειτουργίες του, το καθιστούν ένα πολύτιμο διαγνωστικό, ωτορινολαρυγγολογικό εργαλείο.

670,00 
850.770.044
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Επίλεξε το ψηφιακό ωτοσκόπιο με λειτουργία βίντεο και εξασφάλισε εξαιρετικά ευκρινή εικόνα του ακουστικού πόρου των εξεταζομένων σου. Κράτησε ιστορικό των ασθενών σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Με θύρα USB για να μεταφέρεις τα βίντεο & τις εικόνες ωτοσκόπησης στον υπολογιστή σου, διατήρησε ιστορικών δεδομένων για όλους τους εξεταζομένούς σου. Έτσι, εξασφαλίζεις έναν γρήγορο και λειτουργικό τρόπο να παρακολουθείς την πορεία τους.

Detail Row #3 Right

Εξετάσεις σε υψηλή ανάλυση

Με ενσωματωμένη, έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης εξασφαλίζεις λεπτομέρη εικόνα κατά την εξέταση. Χάρη στη λειτουργία “Freeze” που διαθέτει το βίντεο ωτοσκόπιο Gima, μπορείς να παγώσεις την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να εστιάσεις περισσότερο στο σημείο του ακουστικού πόρου που μπορεί να έχεις εντοπίσει ότι χρειάζεται πιο εστιασμένη παρακολούθηση.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ωτοσκόπιων

Πηγή Τροφοδοσίας
2 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ
Πιστοποίηση CE
Υλικό Κατασκευής
Πολυκαρβονικό
Φωτισμός
οπτική ίνα
Χωνάκια
  • 24 χωνάκια μίας χρήσης
Εγγύηση
2έτη