Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline O.P.A.F. Beauty Κύματα Πίεσης Υψηλής Συχνότητας

Fisioline O.P.A.F. Beauty Κύματα Πίεσης Υψηλής Συχνότητας

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή OPAF BEAUTY αποτελεί την πρωτοποριακή λύση για την αναδιαμόρφωση του σώματος. Χρησιμοποιήσε κρουστικά κύματα υψηλής συχνότητας κλάσης Ε για απίστευτα αποτελέσματα. Διατίθεται και σε φορητή έκδοση για σένα που θέλεις να το μεταφέρεις παντού!

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline O.P.A.F.
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πώς λειτουργεί;

Χάρη στα κύματα πίεσης που κινητοποιούν τα λιποκύτταρα μπορείς να αυξήσεις τη θερμοκρασία των ιστών. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να διεγερθεί ο μεταβολισμός των κυττάρων και να προκληθεί αγγειοδιαστολή. Ο λιπώδης ιστός διασπάται σε μικροσκοπικά σωματίδια. Τα σωματίδια αυτά μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα από τον οργανισμό των ασθενών σου μέσω του λεμφικού συστήματος.

Detail Row #3 Right

Πολλαπλές δράσεις!

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα. Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα μειώνοντας σημαντικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μείωσε το τοπικό λίπος και κάνε εύκολα γλυπτική σώματος. Οξυγόνωσε τους ιστούς του δέρματος και εξασφάλισε στους ασθενείς σου την επιθυμητή απώλεια λίπους.

Detail Row #4 Left

Υψηλή τεχνολογία!

Απόκτησε την υψηλής ποιότητας συσκευή που συνδυάζει τη δράση 2 συχνοτήτων ταυτόχρονα. Η μεταβολή του ρυθμού συχνότητας προκαλεί διαφορετικές επιδράσεις στους ιστούς. Χρησιμοποίησε τη χαμηλή συχνότητα για να ρυθμίσεις τόσο τα κρουστικά, όσο και τα θερμικά αποτελέσματα. Η μεταβολή και η εναλλαγή της συχνότητας σου εξασφαλίζει τη μετάδοση υψηλής ενέργειας σε βάθος.

Detail Row #5 Right

Αμέτρητες δυνατότητες!

Το OPAF BEAUTY διαθέτει προκαθορισμένα πρωτόκολλα θεραπείας, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπει να δημιουργείς εξατομικευμένα προγράμματα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ασθενή σου υποδεικνύοντας τις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν για γρήγορες, εστιασμένες και αποτελεσματικές θεραπείες. Επωφελήσου από την απλή και εύχρηστη οθόνη αφής και επίλεξε, άλλαξε και διατήρησε όλες τις λειτουργίες και τις παραμέτρους εργασίας σου ανά πάσα στιγμή.

Σχετικά Προϊόντα