Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Fisiosonic Beauty Face EP Υπέρηχος & Ηεκτροδιάτρηση

Fisioline Fisiosonic Beauty Face EP Υπέρηχος & Ηεκτροδιάτρηση

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή Beauty Face EP είναι μία εξαιρετική συσκευή υπερήχων και ηλεκτροδιάτρησης. Μπορείς να εφαρμόσεις θεραπείες για πολλαπλά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisiosonic Beauty Face EP
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πώς λειτουργεί;

Εξασφάλισε εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ασθενείς σου με τις 2 εφαρμογές υπερήχων που διαθέτει. Περιλαμβάνει μορφοτροπέα σε μορφή μολυβιού με διάμετρο 1cm, μία σπάτουλα και 2 χειρολαβές για ηλεκτροδιάτρηση. Η διαθερμία που παράγεις χρησιμοποιώντας τους υπερήχους εξασφαλίζει εξαιρετική αγγειοδιαστολή. Έτσι, γίνεται προετοιμασία για τη θεραπεία με τη σπάτουλα. 

Detail Row #3 Right

Πολλαπλές χρήσεις!

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά  με μία μόνο συσκευή την κυτταρίτιδα και τα τοπικά αποθέματα λίπους των ασθενών σου. Πρόσφερε τους τόνωση  προσώπου και σώματος. Μείωσε τις ρυτίδες και ενίσχυσε την αντιγηραντική δράση. Εφάρμοσε θεραπείες για σύσφιξη σώματος και βελτίωσε αποτελεσματικά την χαλάρωση του στήθους και των γλουτών.

Detail Row #4 Left

Πολλές λειτουργίες!

Χρησιμοποίησε τη σπάτουλα για να εφαρμόσεις στους ασθενείς σου θεραπείες μηχανικού peeling, ενυδάτωσης και οξυγόνωσης. Απομάκρυνε αποτελεσματικά τα σπυράκια που βρίσκονται στο κερατοειδές στρώμα της επιδερμίδας. Χρησιμοποίησε το μολύβι για να αντιμετωπίσεις το οίδημα, τα τοπικά αποθέματα λίπους και την υποτονία των ιστών. Επανενεργοποίησε την τοπική κυκλοφορία του αίματος αποτελεσματικά με την χρήση του μετατροπέα.  Η συσκευή παρέχει τον πιο γρήγορο τρόπο για θεραπεία του λίπους και για μείωση του οιδήματος στο πρόσωπο.  Χάρισε άμεσα και πολύ εμφανή αποτελέσματα στους ασθενείς σου.

Σχετικά Προϊόντα