Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Cosmed ECG T12x Ασύρματος 12-κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος

Cosmed ECG T12x Ασύρματος 12-κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος

Κατόπιν Παραγγελίας

Ο 12-κάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος Stress ECG αποτελεί μία υψηλής ποιότητας ασύρματη συσκευή που συναντά τις πιο προηγμένες προϋποθέσεις όσο αφορά τα tests κλινικών ασκήσεων. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί από την Cosmed, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές Συστημάτων Καρδιοαναπνευστικού Ελέγχου παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ακρίβεια σε κάθε μέτρηση.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
ECG T12x
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πολυλειτουργικότητα

Η συσκευή εξασφαλίζει την αποτελεσματική διάγνωση της στεφανιαίας νόσου, την αξιολόγηση ασθενών μετά από χειρουργική επέμβαση bypass ή αγγειοπλαστικής επιτρέποντας σου να παρακολουθείς πως αποκρίνονται στις θεραπείες οι ασθενείς σου. Συνδυάζεται με κάθε εξοπλισμό Gas Exchange της Cosmed. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομος (standalone) σταθμός Stress Test.

Detail Row #3 Right

Υψηλή ανίχνευση!

Η συσκευή διαθέτει 12 κανάλια ECG που επιτρέπουν την ταυτόχρονη καταγραφή, παρουσίαση και εκτύπωση σε απλό χαρτί. Διαθέτει επίσης 10 καλώδια μόλυβδου που συμμορφώνονται με τα πρότυπα AAMI (AHA) και τη χρωματική κωδικοποίηση IEC. Κάθε καλώδιο μπορεί να αντικατασταθεί ανεξάρτητα. Η συσκευή διαθέτει υψηλή ανάλυση επεξεργασίας σήματος μέχρι και 500 samples/sec και εγγυάται εξαιρετικά σαφή ανίχνευση. Παράλληλα διαθέτει ερμηνεία τόσο για το χρόνο άσκησης, όσο και για το διάστημα ανάπαυσης. Επιτρέπει, επίσης την ανάλυση της αρρυθμίας ακόμα και κατά τη διάρκεια του τεστ.  

Detail Row #4 Left

To λογισμικό

To ισχυρό λογισμικό που διαθέτει η συσκευή επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο, την εμφάνιση των μετρήσεων σε πραγματικό χρόνο, τη διαμόρφωση reports και τις εκτυπώσεις τους. Παρέχει ηλεκτροκαρδιογράφημα υψηλής ανάλυσης που αποτυπώνεται στην οθόνη σε εξαιρετικά καθαρή εικόνα που επιτρέπει την λεπτομερή και αξιόπιστη ανάλυση ST segments, αλλά και των ανεπαίσθητων αλλαγών αρρυθμίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού είναι η αναδρομική ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, η ανάλυση αρρυθμίας ακόμα και κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η πλήρης ερμηνεία της εξέτασης επιτρέποντας σου την περαιτέρω επεξεργασία αποθηκευμένων δεδομένων, η λειτουργία να επιστρέφεις πίσω κατά τη διάρκεια του test για να δεις επεισόδια που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

Detail Row #5 Right

Επίσης, κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού αποτελούν η αυτόματη ανίχνευση, εκτύπωση και λήψη της αρρυθμίας – VPB & SVPB, η σε πραγματικό χρόνο Ισοηλεκτρική αναγνώριση, η προβλεπόμενη πρόσληψη οξυγόνου και εκτίμηση METS, η απομακρυσμένη προβολή σε οποιοδήποτε υπολογιστή συνδέεται στο τοπικό δίκτυο που έχετε συνδέσει και τη συσκευή Cosmed. Το λογισμικό διαθέτει, επίσης, προκαθορισμένα πρωτόκολλα  που είναι συμβατά με πολλούς διαφορετικούς διαδρόμους και εργόμετρα ποδηλάτων. 

Detail Row #6 Left

Εξαιρετική εργονομία!

Με τεχνολογία Digital Radio Frequency απρόσβλητη από κάθε περιβαλλοντική παρέμβαση, με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό για εργασία σε θορυβώδη περιβάλλοντα, με ένα αυτοματοποιημένο κουμπί Shift Feature για την επιλογή του βέλτιστου καναλιού μετάδοσης, η συσκευή Cosmed ECG T12x αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη και λειτουργική λύση.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ηλεκτροκαρδιογράφων

CMRR
>100 Db
Eμπέδηση
>100 Mohm
Formats εξαγωγής δεδομέων
HL7, XML, JPEG, GDT, PDF, DICOM
PC Interface
Τηλεμετρία (Wi-Fi)
Standards ασφάλειας και ποιότητας
MDD (93/42 EEC); FDA 510(k); EN 60601-1 (safety) / EN 60601-1-2 (EMC)
Ανίχνευση Βηματοδότη
Από 0.1 to 2ms έως 2-700mv
Αριθμός Ηλεκτροδίων
10 AHA / IEC
Γλώσσα Λογισμικού
Διατίθεται σε Αγγλικα, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικα, Ιταλικά, Ολλανδικά
Επικοινωνία
Ψηφιακή Ραδιοσυχνότητα
Εύρος Ραδιοσυχνότητας
2400 - 2483.5 Mhz
Μέγιστη απόσταση λειτουργίας
~ 10 m
Προστασία απινιδωτή
360J
Ρυθμός δειγματοληψίας
  • Acquisition: 16000 s/sec (C12x), 4000 s/sec (T12x)
  • Processing: 500 s/sec
Τροφοδοσία Ενέργειας
Αλκαλικές Μπαταρίες 2 AA ή επαναφορτιζόμενη NiMh

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,300kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
17 x 9 x 3 cm