Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Cosmed ECG C12x Ενσύρματος 12-κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος

Cosmed ECG C12x Ενσύρματος 12-κάναλος Ηλεκτροκαρδιογράφος

Κατόπιν Παραγγελίας

Ο ηλεκτροκαρδιογράφος Stress ECG αποτελεί μία υψηλής ποιότητας ενσύρματη συσκευή που συναντά τις πιο προηγμένες προϋποθέσεις όσο αφορά τα tests κλινικών ασκήσεων . Η συσκευή έχει σχεδιαστεί από την Cosmed, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές Συστημάτων Καρδιοαναπνευστικού Ελέγχου παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ακρίβεια σε κάθε μέτρηση.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
ECG C12x
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Λειτουργικότητα!

Η συσκευή εξασφαλίζει την αποτελεσματική διάγνωση της στεφανιαίας νόσου, την αξιολόγηση ασθενών μετά από χειρουργική επέμβαση bypass ή αγγειοπλαστικής επιτρέποντας σου να παρακολουθείς πως αποκρίνονται στις θεραπείες οι ασθενείς σου. Συνδυάζεται με κάθε εξοπλισμό Gas Exchange της Cosmed. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομος (standalone) σταθμός Stress Test.

Detail Row #3 Right

Η συσκευή ECG

Η ενσύρματη συσκευή διαθέτει 12 κανάλια ECG που επιτρέπουν την ταυτόχρονη καταγραφή, παρουσίαση και εκτύπωση σε απλό χαρτί. Διαθέτει επίσης 10 καλώδια μόλυβδου που συμμορφώνονται με τα πρότυπα AAMI (AHA) ή τη χρωματική κωδικοποίηση IEC. Κάθε καλώδιο μπορεί να αντικατασταθεί ανεξάρτητα. Η συσκευή διαθέτει υψηλή ανάλυση επεξεργασίας σήματος μέχρι και 500 samples/sec και εγγυάται εξαιρετικά σαφή ανίχνευση.Παράλληλα διαθέτει ερμηνεία τόσο για το χρόνο άσκησης, όσο και για το διάστημα ανάπαυσης. Επιτρέπει, επίσης την ανάλυση της αρρυθμίας ακόμα και κατά τη διάρκεια του τεστ.  

Detail Row #4 Left

Tο λογισμικό

To ισχυρό λογισμικό που διαθέτει η συσκευή επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο, την εμφάνιση των μετρήσεων σε πραγματικό χρόνο, τη διαμόρφωση reports και τις εκτυπώσεις τους. Παρέχει ηλεκτροκαρδιογράφημα υψηλής ανάλυσης που αποτυπώνεται στην οθόνη σε εξαιρετικά καθαρή εικόνα που επιτρέπει την λεπτομερή και αξιόπιστη ανάλυση ST segments, αλλά και των ανεπαίσθητων αλλαγών αρρυθμίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού είναι η αναδρομική ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, η ανάλυση αρρυθμίας ακόμα και κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η πλήρης ερμηνεία της εξέτασης επιτρέποντας σου την περαιτέρω επεξεργασία αποθηκευμένων δεδομένων, η λειτουργία να επιστρέφεις πίσω κατά τη διάρκεια του test για να δεις επεισόδιά που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

Detail Row #5 Right

Eπίσης κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού αποτελούν και η αυτόματη ανίχνευση, εκτύπωση και λήψη της αρρυθμίας – VPB & SVPB, η σε πραγματικό χρόνο Ισοηλεκτρική αναγνώριση, η προβλεπόμενη πρόσληψη οξυγόνου και εκτίμηση METS, η απομακρυσμένη προβολή σε οποιοδήποτε υπολογιστή συνδέεται στο τοπικό δίκτυο που έχετε συνδέσει και τη συσκευή Cosmed. Το λογισμικό διαθέτει επίσης προκαθορισμένα πρωτόκολλα  που είναι συμβατά με πολλούς διαφορετικούς διαδρόμους και εργόμετρα ποδηλάτων.    

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ηλεκτροκαρδιογράφων

CMRR
>100 Db
Eμπέδηση
>100 Mohm
Formats εξαγωγής δεδομέων
HL7, XML, JPEG, GDT, PDF, DICOM
PC Interface
Καλώδιο USB 2.0
Standards ασφάλειας και ποιότητας
MDD (93/42 EEC); FDA 510(k); EN 60601-1 (safety) / EN 60601-1-2 (EMC)
Ανίχνευση Βηματοδότη
Από 0.1 to 2ms έως 2-700mv
Αριθμός Ηλεκτροδίων
10 AHA / IEC
Γλώσσα Λογισμικού
Διατίθεται σε Αγγλικα, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικα, Ιταλικά, Ολλανδικά
Επικοινωνία
Καλώδιο USB
Προστασία απινιδωτή
360J
Ρυθμός δειγματοληψίας
  • Acquisition: 16000 s/sec (C12x), 4000 s/sec (T12x)
  • Processing: 500 s/sec
Τροφοδοσία Ενέργειας
Μέσω USB (Kανάλωση < 200 mA ± 10%)

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,300kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
17 x 9 x 3 cm