Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Cosmed Αντιβακτηριδιακά Φίλτρα (50 τμχ)

Cosmed Αντιβακτηριδιακά Φίλτρα (50 τμχ)

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τα αντιβακτηριδιακά αναπνευστικά φίλτρα παρέχουν αποτελεσματική προστασία από κάποιά πιθανή μόλυνση που μπορεί να φέρει είτε ο ασθενής σου, είτε εσύ. Είναι ένα εύκολος τρόπος να διασφαλιστεί η απόλυτη προστασία.
167,50 
100.107.010
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να τα επιλέξω;

Εξασφάλισε υψηλή αποτελεσματικότητα και προστασία με τα αντιβακτηριδιακά φίλτρα που παρέχουν μέχρι και 99,99% διήθηση των ιών και των βακτηρίων. Διαθέτει χαμηλή αντίσταση στη ροή του αέρα και κατέχει ελάχιστο νεκρό χώρο.  Είναι κατάλληλο τόσο για τον έλεγχο λειτουργία των πνευμόνων, όσο για εξέτασης άσκησης.Οι δύο τύποι επιστομίων σου εγγυώνται μέγιστη εργονομία και συμβατότητα με οποιοδήποτε βύσμα συσκευής COSMED. Είναι τόσο εύχρηστα, καθώς με τα αντιβακτηριδιακά φίλτρα θα εξασφαλίσεις την απόλυτη προστασία και υγιεινή για εσένα και τους ασθενείς σου!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λογισμικού Omnia

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σπιρομέτρων

Χαρακτηριστικά Αναλώσιμων Σπιρομέτρων

Αριθμός Τεμαχίων
50