Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

CanDo Premium Άγκιστρο Στερέωσης για Πόρτα

CanDo Premium Άγκιστρο Στερέωσης για Πόρτα

Άμεση παραλαβή
Το  πολύ υψηλής κατασκευής άγκιστρο πόρτας της CanDo αποτελεί ένα εκπληκτικά ανθεκτικό αξεσουάρ που θα απογειώσει τις ασκήσεις σου. Είναι πολύ ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση.
4,50 
850.610.078
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί άγκιστρο;

Κάνε τις ασκήσεις σου ακόμα πιο λειτουργικές και αποδοτικές! Με το άγκιστρο CanDο μπορείς να ενισχύσεις και να εμπλουτίσεις σημαντικά το ασκησιολόγιο σου . Με το άγκιστρο αυτό θα εξασφαλίσεις ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και ασφάλεια κατά την διάρκεια των προπονήσεων σου.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή! Τοποθέτησε το άγκιστρο σε οποιαδήποτε πόρτα του σπιτιού σου και μετάτρεψε το χώρο σου σε έναν αποδοτικό σταθμό γυμναστικής.  Η πολύ εξαιρετική και ανθεκτική του κατασκευή θα σου προσφέρει ασκήσεις με εκπληκτική στήριξη και ασφάλεια! Στερέωσε το άγκιστρο, προσάρμοσε το στο ύψος που σε εξυπηρετεί και κλείσε την πόρτα. Εξασφάλισε, έτσι απόλυτη σταθερότητα και στήριξη στις ασκήσεις σου.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο