Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Gel Μπαλάκι Εξάσκησης Αυγό Σετ 6 τεμαχίων

CanDo Gel Μπαλάκι Εξάσκησης Αυγό Σετ 6 τεμαχίων

Άμεσα διαθέσιμο

Το μπαλάκι εξάσκησης χεριών είναι ένα ιδανικό όργανο για να κάνεις  διάφορες κινητικές ασκήσεις.  Είναι κατάλληλο τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση. Το σετ διαθέτει ένα μπαλάκι απο κάθε δυσκολία.

32,10 
101896
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Καταπολέμησε αποτελεσματικά την ακαμψία σε αρθριτικό χέρι, δάχτυλα, καρπό. Ενδυνάμωσε το μυϊκό σύστημα του χεριού και βελτίωσε το νευρικό σου σύστημα. Είναι ιδανικό για μετεγχειρητική αποκατάσταση και επαναφορά λειτουργιών χεριών, καρπού, δακτύλων και ώμου. Το μπαλάκι αυτό είναι παντός καιρού! Μπορείς δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις και για κρυοθεραπεία ή θερμοθεραπεία, καθώς αντέχει και πολύ χαμηλές, αλλά και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Detail Row #3 Right

Αποχαιρέτησε το στρες!

Καταπολέμησε το στρες και την νευρικότητα με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο. Η μπάλα αυτή θα σε βοηθήσει να διώξεις την ένταση και το στρες. Πιέζοντας θα νιώσεις αμέσως πιο χαλαρά και ήρεμα!  Πες αντίο στο άγχος με σύμμαχο σου την CanDo.

Detail Row #4 Left

Ένα απο το καθένα!

Το σετ περιλαμβάνει ένα μπαλάκι κάθε δυσκολίας για μεγαλύτερη ποικιλία στο επίπεδο των ασκήσεων σου. Τα μπαλάκια διακρίνονται σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με το επίπεδο σταθερότητας- σκληρότητας που θέλεις. Μάθε περισσότερα για τα μπαλάκια εξάσκησης με ένα κλικ εδώ!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μπαλάκια Εξάσκησης

Αντοχή σε Θερμοκρασία
-60°C εώς 75°C
Επίπεδο Δυσκολίας
Σκληρό
Κατάλληλο για Θερμοθεραπεία
Κατάλληλο για Κρυοθεραπεία

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,13kg