Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Ευλυγισιόμετρο Sit n' Reach® Box

Baseline® Ευλυγισιόμετρο Sit n' Reach® Box

Εξαντλήθηκε

To ευλυγισιόμετρο της Baseline είναι μία κορυφαία συσκευή για τη μέτρηση της ευελιξίας. Είναι πολύ ανθεκτικό και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

159,00 
500.108.004
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Τι μετράει;

Μέτρησε την ευελιξία των αρθρώσεων, μικρών μυών συμπεριλαμβανομένων και των κάτω σπονδύλων της πλάτης. Παρατήρησε επίσης την ευελιξία και των μεγαλύτερων μυών, όπως του ιγνυακού τένοντα και των αρθρώσεων του ισχίου.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Τοποθέτησε τον ασθενή στο πάτωμα με την πλάτη απέναντι στον τοίχο ή σε ένα σημείο όπου μπορεί  να διατηρήσει σταθερή την πλάτη του. Ζήτησε από τον ασθενή να απλώσει τα πόδια του ευθεία, ώστε το πίσω μέρος των γονάτων να ακουμπούν στο πάτωμα. Στη συνέχεια ζήτησε από τον ασθενή να τοποθετήσει πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο. Τα πόδια πρέπει να ακουμπούν το κουτί. Ζήτησε από τον ασθενή να βάλει τα χέρια του το ένα πάνω στο άλλο. Στη συνέχεια να απλώσει τα χέρια του, όσο πιο μακριά μπορεί χωρίς να ανασηκωθούν από κάτω τα γόνατα.

Detail Row #4 Left

Τα αποτελέσματα!

Αφού κάνεις τα παραπάνω ζήτησε από τον ασθενή να επαναλάβει 3 φορές την ίδια κίνηση. Η κάθε κίνηση κρατάει περίπου 1 δευτερόλεπτο. Αφού, επαναλάβει 3 φορές θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις την ευλυγισία του ασθενή σου.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μπλε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ευλιγυσιομέτρων

Μετρήσεις
  • Cooper Institute / YMCA
  • Fitness
  • SHAPE America