Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Ευλυγισιόμετρο Sit n' Reach® Box Deluxe

Baseline® Ευλυγισιόμετρο Sit n' Reach® Box Deluxe

Εξαντλήθηκε

To ευλυγισιόμετρο Deluxe της Baseline είναι μία εξαιρετική και πολύ υψηλής ποιότητας συσκευή για τη μέτρηση της ευελιξίας. Είναι τρομερά ανθεκτικό και θα το διατηρήσεις σαν καινούργιο ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

229,00 
500.108.009
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Τι ακριβώς μετράει;

Παρατήρησε και μέτρησε την ευελιξία των αρθρώσεων, των μικρών μυών συμπεριλαμβανομένων και των κάτω σπόνδυλων της πλάτης. Παρατήρησε επίσης το ποσοστό ευελιξίας και των μεγαλύτερων μυών, όπως του ιγνυακού τένοντα, αλλά και των αρθρώσεων του ισχίου.

Detail Row #3 Right

Πώς πραγματοποιείται η μέτρηση;

Τοποθέτησε τον ασθενή στο πάτωμα με την πλάτη απέναντι στον τοίχο ή σε ένα σημείο όπου μπορεί διατηρήσει σταθερή την πλάτη του. Ζήτησε από τον ασθενή να απλώσει τα πόδια του ευθεία, ώστε το πίσω μέρος των γονάτων να ακουμπούν στο πάτωμα. Στη συνέχεια ζήτησε από τον ασθενή να τοποθετήσει πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο. Τα πόδια πρέπει να ακουμπούν το κουτί. Ζήτησε από τον ασθενή να βάλει τα χέρια του το ένα πάνω στο άλλο. Στη συνέχεια να απλώσει τα χέρια του, όσο πιο μακριά μπορεί χωρίς να ανασηκωθούν από κάτω τα γόνατα.

Detail Row #4 Left

Τα αποτελέσματα!

Αφού πραγματοποιήσεις όλα τα παραπάνω ζήτησε από τον ασθενή σου να επαναλάβει 3 φορές την ίδια διαδικασία. Η κάθε κίνηση διαρκείι περίπου 1 δευτερόλεπτο. Αφού, επαναλάβει 3 φορές θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις την ευλυγισία του ασθενή.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μπλε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ευλιγυσιομέτρων

Μετρήσεις
  • Cooper Institute / YMCA
  • Fitness
  • SHAPE America