Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Amila Kettlebell Πλαστικοποιημένο 2KG

Amila Kettlebell Πλαστικοποιημένο 2KG

Άμεση παραλαβή
Τα βαράκια Kettlebell από την εταιρεία Amila θα γίνουν το αγαπημένο σου εργαλείο στις ασκήσεις σου. Επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία τα βαράκια, Kettlebell στο βάρος που ταιριάζουν περισσότερο στις προπονητικές σου ανάγκες.
6,10 
kg
850.730.040
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Τρομερά οφέλη!

Ενίσχυσε την δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό σου. Βελτίωσε το καρδιοαναπνευστικό σου αποτελεσματικά. Γύμνασε όλο σου το σώμα, κάψε θερμίδες και ενεργοποίησε τον κορμό και τους σταθεροποιητικούς μύες σου. Βελτιώσε την κίνηση, την ευελιξία και την ταχύτητα σου.

Detail Row #3 Right

Κατάλληλα για τις ασκήσεις σου 

Επίλεξε την πιο οικονομική σειρά Kettlebell και ετοιμάσου για πολύ δυναμικές προπονήσεις. Τα βαράκια γυμναστικής Plastic Series είναι η ιδανική επιλογή για τις ασκήσεις σου, καθώς σου προσφέρει έναν εξοπλισμό πολύ καλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή για να ξεκινήσεις τώρα τη γυμναστική με βαράκια.

Detail Row #4 Left

Ποιότητα κατασκευής

Τα βαράκια Kettlebell διαθέτουν αρκετά μεγάλες λαβές προσφέροντας σου άνετο πιάσιμο με ασφάλεια, ενώ διαθέτουν ακόμα και λαστιχένια «ποδαράκια» στη βάση τους για να τοποθετούνται στο πάτωμα χωρίς να φοβάσαι μην αφήσει κάποιο σημάδι. Παράλληλα, το εξωτερικό περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ενώ εσωτερικά αποτελείται από από τσιμέντο.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αλτήρες - Βαράκια

Βάρος Αλτήρα
2kg
Γέμιση
  • Τσιμέντο
Επικάλυψη
Πλαστικό