Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Amila Βάρη Άκρων Neoprene 2x1,00kg

Amila Βάρη Άκρων Neoprene 2x1,00kg

Άμεση παραλαβή
Τα βάρη άκρων Amila θα κάνουν τις ασκήσεις σου ακόμα πιο αποδοτικές. Διατίθενται σε διάφορα κιλά για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Είναι κατάλληλα τόσο για προσωπική χρήση, όσο για επαγγελματική.
9,00 
kg
850.730.047
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να προσθέσω βάρος;

Αύξησε τις θερμίδες που καις σε περίοδο ξεκούρασης! Ενεργοποιείσαι τον μεταβολισμό σου, βελτίωσε την στάση του σώματος σου! Μείωσε το σωματικό λίπος και τόνωσε του μύες σου! Πρόσθεσε τα βαράκια στην γυμναστική σου και δες άμεσα αποτελέσματα!

Detail Row #3 Right

Πιο δυναμική προπόνηση!

Πρόσθεσε τα πολύ απαλά βαράκια Amila στους καρπούς σου και κάνε πιο δυναμική την άσκηση σου! Χρησιμοποίησε τα ενώ κάνεις διάδρομο ή step  και κάνε ακόμα πιο αποδοτική την άσκηση! Πρόσθεσε βαράκια στα πόδια σου για μεγαλύτερη ενδυνάμωση. Είναι τόσο ευχάριστα στην υφή και τη χρήση που θα τα προσθέτει σε όλες τις προπονήσεις σου!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κόκκινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αλτήρες - Βαράκια

Βάρος Αλτήρα
2 x 1,00kg
Γέμιση
  • Άμμος Σιδήρου - Βαρυτίνη
Υλικό Κατασκευής
Neoprene