Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Vertimax Raptor Dual Φορητό Σύστημα Προπόνησης

Vertimax Raptor Dual Φορητό Σύστημα Προπόνησης

Το φορητό σύστημα εκπαίδευσης με αντιστάσεις, Vertimax Raptor Dual, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε αθλούμενο που θέλει να αναπτύξει την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα, την ευελιξία, και τη δύναμή του. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, φράκτη ή οποιαδήποτε φορητή συσκευή τοποθέτησης μεταμορφώντας κάθε χώρο σε επαγγελματικής προπόνησης κέντρο.

2.418,00 
VERTI-MAX
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί Vertimax;

Η προηγμένη τεχνολογία αντίστασης της VertiMax επιτρέπει σε αθλητές όλων των ηλικιών να προπονούνται με φορτία σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος αυξάνοντας κατακόρυφα τις αθλητικές τους επιδόσεις. Την εμπιστεύονται κορυφαίοι αθλητές και ομάδες όλων των αθλημάτων παγκοσμίως, για να βελτιώσουν την απόδοσή τους στους αγώνες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι ή στο γυμναστήριο προσφέροντας αμέτρητες και αποτελεσματικές ασκήσεις προπόνησης.

Detail Row #3 Right

Απογείωσε την προπόνησή σου

Η μονάδα Vertimax Raptor Dual διαθέτει δυο ελαστικούς ιμάντες έκτασης έως και 20 μέτρων. Αρκεί να επιλέξεις την αντίσταση που επιθυμείς βάσει των αναγκών της προπόνησής σου και να εκτοξεύσεις τις επιδόσεις σου. Καταλληλη για κάθε είδους προπόνηση και δυναμική αντίσταση, σταθερού φορτίου θα εκπαιδεύσει τους μυς και θα βελτιώσει την ταχύτητα, τη δύναμη και την εκρηκτικότητα κάθε αθλούμενου. 

Detail Row #4 Left

Σταθερό φορτίο σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης

Η τεχνολογία Vertimax αλλάζει ριζικά την προπόνηση με ελαστικούς ιμάντες, εξασφαλίζοντας σταθερή και ομαλή αντίσταση σε όλο το μήκος λειτουργίας τους. Οι συνήθεις ιμάντες παρουσιάζουν απότομη αύξηση ή μείωση της αντίστασης ανάλογα με την έκταση τους, δημιουργώντας ασυνέχεια στη φόρτιση των μυών. Το δυναμικό φορτίο που προσφέρει το Dual Raptor διατηρεί την αντίσταση στους μυς του σώματος σε όλες τις φάσεις της κίνησης χαρίζοντας την πλέον ολοκληρωμένη προπόνηση.

Detail Row #5 Right

Ακόμα υψηλότερες ταχύτητες

Η αντίσταση VertiMax επιτρέπει στους αθλητές να αυξήσουν δραστικά την ταχύτητά τους. Με την ταυτόχρονη ανάπτυξη δύναμης κατά τις φάσεις τόσο της κίνησης, όσο και της ταλάντωσης μεγιστοποιείται η απόδοση σε ευθεία και πλευρική κίνηση. Η μονάδα Dual Raptor παράγοντας δυναμικό φορτίο στους μυς, σας προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χαρακτηριστικά Συστήματος Προπόνησης