Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

VersaClimber SM Sport Model Μηχάνημα Αναρρίχησης

VersaClimber SM Sport Model Μηχάνημα Αναρρίχησης

Κατόπιν Παραγγελίας

Ένα ιδιαίτερο μηχάνημα cardio που θα θέσει σε κίνηση ολόκληρο το σώμα σου. Κάνε αναρρίχηση σπίτι σου και ενδυνάμωσε ή συντήρησε όλους σου τους μυς! Αύξησε ή μείωσε την ένταση ανάλογα με το επίπεδό σου και μετάφερε εύκολα τα δεδομένα σου μέσω Bluetooth.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
903.123.000
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Κάνε αναρρίχηση σπίτι σου!

Επίλεξε μια από τις πιο απαιτητικές γυμναστικές για να κάψεις θέρμιδες γρήγορα. Είναι γνωστό πως η αναρρίχηση αποτελούμενη τόσο από αερόβια άσκηση όσο και ασκήσεις δύναμης, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να ενδυναμώσεις το κορμί σου και να απαλλαχτείς από το περιττό λίπος. Το VersaClimber κατάλληλο για χρήση στο σπίτι ή σε γυμναστήρια, αποτελεί συνδυασμό stepper για το κάτω μέρος του σώματος και μηχανήματος αναρρίχησης για το άνω μέρος. Προσάρμοσε την ένταση σε πραγματικό χρόνο για να ορίσεις το επίπεδο δυσκολίας στο οποίο θέλεις να δουλέψεις!

Detail Row #3 Right

Γύμνασε κάθε μυ!

Κινητοποίησε όλο σου το σώμα! Η άσκηση σε όρθια θέση που προσφέρει το Versaclimber θα σε αναγκάσει να χρησιμοποιήσεις μια πληθώρα διαφορετικών μυών. Ενεργοποίησε και ενδυνάμωσε τους μυς των γλουτών, της κοιλίας, των πλάγιων της κοιλίας, της πλάτης, των δελτοειδών, των τρικεφάλων, των δικεφάλων, των τετρακέφαλων, της γάμπας, αλλά και πολλών άλλων ταυτόχρονα!

Detail Row #4 Left

Συνδέσου!

Το VersaClimber διαθέτει Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το κινητό σου! Χρησιμοποίησε την εφαρμογή FREE VersaClimber για να αποθηκεύσεις, να μεταφέρεις, να παρακολουθείς, να συγκρίνεις τα στοιχεία της προπόνησής σου. Δες την κατάταξή σου, κοινοποίησε την πρόοδό σου και προκάλεσε τους φίλους σου! 

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Versaclimber

Bluetooth
Βάρος
35 kg
Γωνία Αναρρίχησης
75ο
Διαστάσεις Βάσης
117 x 110 cm
Έτη Εγγύησης
  • 3 για το σκελετό
Εύρος Κίνησης Άνω Άκρων
2.5 - 50cm
Ηλεκτρική Παροχή
110 (AC)Volt
Μέγιστη Ταχύτητα
6.4km/h
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
158kg
Μεταβλητή τάση
0 - 227kg
Υλικό Κατασκευής
Ατσάλι
Ύψος
240 cm
Ύψος Βήματος
2.5 - 50cm