Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Progetti Medical Rescue Sam Φορητός Ημι-Αυτόματος Απινιδωτής

Progetti Medical Rescue Sam Φορητός Ημι-Αυτόματος Απινιδωτής

Εξαντλήθηκε

Ο Rescue Sam αποτελεί τον ειδικά σχεδιασμένο ημι-αυτόματο φορητό απινιδωτή για την άμεση αντιμετώπιση επεισοδίων κοιλιακής μαρμαρυγής (VF) και κοιλιακής ταχυκαρδίας (VT). Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου, διαθέτει ηχητικές και οπτικές οδηγίες στα ελληνικά, και η χρήση του, όσο και η μεταφορά του είναι πολύ εύκολη.

890,00 
DFBSAM
Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας

+
Πλήρωσέ το με Άτοκες Δόσεις!

Detail Row #2 Left

Άμεση εφαρμογή

Η γρήγορη φόρτιση του απινιδωτή εξασφαλίζει την άμεση εφαρμογή απινίδωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με τον ημιαυτόματο φορητό απινιδωτή οι πρώτες βοήθειες παρέχονται άμεσα. Ο ημιαυτόματος απινιδωτής σου δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσεις αν θα πατήσεις το κουμπί της απινίδωσης, αφού έχει προηγηθεί η ανίχνευση παθολογικού καρδιακού ρυθμού και η ίδια η συσκευή προτείνει απινίδωση. Με την αξιοπιστία της Progetti Medical εξασφαλίζεις μία εξαιρετικής ποιότητας ιατρική συσκευή που μπορεί να σώσει ζωές στο σπίτι, στο σχολείο, στο γήπεδο ή σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο.

Detail Row #3 Right

Eξαιρετική λειτουργία

Ο ενσωματωμένος ηλεκτροκαρδιογράφος ανιχνεύει πολύ γρήγορα το ρυθμό της καρδίας. Μέσα σε δευτερόλεπτα πραγματοποιεί σάρωση και κρίνει αν είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε απινίδωση ή αν πρέπει να εκτελέσεις ανάνηψη CPR.  Χάρη στην ελαφριά αλλά πολύ συμπαγή κατασκευή του, μπορείς να μεταφέρεις τη συσκευή ταχύτατα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Detail Row #4 Left

Οδηγίες στα ελληνικά!

Ο απινιδωτής Rescue Sam έχει σχεδιαστεί για διάσωση με απλές φωνητικές και οπτικές οδηγίες. Οι ηχητικές οδηγίες στα ελληνικά, τα αναλυτικά βήματα απινίδωσης τυπωμένα σε εικόνες πάνω στην ίδια τη συσκευή, εξασφαλίζουν πλήρη καθοδήγηση σε κάθε βήμα. Ακόμα κι αν δεν έχεις εμπειρία KAΡΠΑ ή παροχής πρώτων βοηθειών, οι σαφείς οδηγίες και τα καθαρά μηνύματα που δίνει η συσκευή θα σε κατατοπίσουν, ώστε να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Detail Row #5 Right

Ολοκληρωμένο πακέτο

Εκτός από τη συσκευή απινίδωσης μπορείς να προμηθευτείς επιπλέον παιδιατρικά ηλεκτρόδια για χρήση σε παιδιά, καθώς και ειδική τσάντα μεταφοράς για την ασφαλή μετακίνηση της συσκευής σε οποιοδήποτε μέρος. Με δυνατότητα προσθήκης επιτοίχιας βάσης, τοποθετείς εύκολα τη συσκευή σε γήπεδα, γυμναστήρια, σχολεία κα. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το λογισμικό υπολογιστή που είναι ειδικά σχεδιασμένο για διαχείριση δεδομένων.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2.2 μαζί με τη μπαταρία kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
80 x 300 x 270 mm