Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Plinth 93D Ηλεκτρικό Κρεβάτι Θεραπείας

Plinth 93D Ηλεκτρικό Κρεβάτι Θεραπείας

Κατόπιν Παραγγελίας
To ηλεκτρικό εξεταστικό κρεβάτι 3 τμημάτων της Plinth είναι ιδανικό για να εξετάσεις και να παρέχεις θεραπείες σε μικρότερες περιοχές του σώματος. Είναι πολύ ανθεκτικής κατασκευής και κορυφαίας ποιότητας.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Ρυθμίσεις ύψους!

Προσάρμοσε το κρεβάτι στο ύψος που θες για να εξετάσεις με λεπτομέρεια και άνεση τους ασθενείς σου. Η ηλεκτρική ρύθμιση ύψους που διαθέτει το κρεβάτι θα σε διευκολύνει σημαντικά κατά την διάρκεια της εξέτασης των ασθενών σου. Μπορείς να το προσαρμόζεις ανά πάσα στιγμή με το διακόπτη χειρός που διαθέτει.

Detail Row #3 Right

Και για γυναικολογικές εξετάσεις!

Μπορείς να ανυψώσεις το τμήμα των ποδιών του κρεβατιού μέχρι και 90°. Η δυνατότητα αυτή σε συνδυασμό με την προαιρετική προσθήκη συνδετήρων  ή βραχιόνων ποδιών κάνουν το κρεβάτι μία ιδανική επιλογή και για την εφαρμογή γυναικολογικών εξετάσεων.

Detail Row #4 Left

Πολύ σταθερή κίνηση!

Εξασφάλισε την απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια στους ασθενείς σου. Το κρεβάτι φυσιοθεραπείας της Plinth διαθέτει 4 ρυθμιζόμενά τροχήλατα πόδια. Οι πτυσσόμενοι αυτοί τροχίσκοι εξασφαλίζουν σταθερότητα ακόμα και στο πιο ανώμαλο δάπεδο και έδαφος.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
3
Διαστάσεις
178 x 63 x 52 cm
Ηλεκτρική Κλίση
Κίνηση Τμήματος Ποδιών
0° έως 90°
Κλίση Τμήματος Πλάτης
-15°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
250kg
Μέγιστο Ύψος
101cm
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τμήμα Ποδιών
Τροχήλατη Μεταφορά
Υδραυλική Κλίση
Έτη Εγγύησης
  • 5