Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Pegasus® GT-5AS Διάδρομος Γυμναστικής 3,0HP/AC Inverter

Pegasus® GT-5AS Διάδρομος Γυμναστικής 3,0HP/AC Inverter

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
O  Pegasus GT-5AS είναι ένας καινοτόμα σχεδιασμένος διάδρομος, υψηλής κατασκευής. Αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή για εσένα που ψάχνεις ένα διάδρομο γυμναστικής πολύ υψηλών προδιαγραφών.
2.290,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+
Πλήρωσέ το με Άτοκες Δόσεις!

Detail Row #2 Left

Δε θα κατεβαίνεις!

Θες να γυμνάζεσαι και σερφάρεις παράλληλα; Να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix ή να σκρολλάρεις στα social media; Ο υπερσύγχρονος διάδρομος Pegasus GT-5AS σου παρέχει την απόλυτη εμπειρία άσκησης από την άνεση του σπιτιού σου. Με λειτουργικό σύστημα Android και δυνατότατα σύνδεση μέσω WIFI θα ξεχνάς να κατεβαίνεις από το διάδρομο.

Detail Row #3 Right

Μοναδικές εμπειρίες προπόνησες!

Αν βαριέσαι εύκολα και ψάχνεις κάτι το διαφορετικό, θα το βρεις σίγουρα στο διάδρομο Pegasus GT-5AS. Επίλεξε μια από τις 3 προσομοιωμένες διαφορετικές διαδρομές και ζήσε την απόλυτη εμπειρία προπόνησης μέσα στο σπίτι σου. Οι λειτουργίες εικονικής σκηνής θα φέρουν στο χώρου εντυπωσιακές επιλογές προπόνησης.

Detail Row #4 Left

Θα είναι κοντά σου πολλά χρόνια!

Θα είναι ο πρώτος και ο τελευταίος διάδρομος που θα χρειαστείς ποτέ! Η ανθεκτική του κατασκευή είναι υψηλών προδιαγραφών και υποστηρίζεται από έναν πολύ δυνατό κινητήρα. Η στιβαρή του κατασκευή θα σε συντροφεύει πολλά χρόνια στις προπονήσεις σου.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαδρόμων Γυμναστικής

Ενδείξεις
  • Απόσταση
  • Θερμίδες
  • Λίπος
  • Παλμοί
  • Χρόνος
Ενσωματωμένα Ηχεία
Εύκολη Αναδίπλωση
Θέση Δοχείου
Θύρα USB
Ισχύς Μοτέρ
3hp
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
160kg
Προκαθορισμένα Προγράμματα
12
Ροδάκια Μεταφοράς
Στήριγμα Βιβλίου
Ταχύτητα
1-18km/h
Υδραυλική Υποβοήθηση
Έτη Εγγύησης
  • 2 Έτη για τα Ηλεκτρονικά Μέρη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
112kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
200 x 86 x 150 cm