Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Lepu LFR 30B Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Ανέπαφο

Lepu LFR 30B Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Ανέπαφο

Άμεση παραλαβή
Το ανέπαφο, ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων Lepu LFR 30B εξασφαλίζει εύκολη, γρήγορη και ασφαλής θερμομέτρηση σώματος και αντικείμενων από απόσταση.
28,35 
850.710.166
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Επίλεξε το ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων υψηλής ακρίβειας. Εξασφάλισε άμεση και αξιόπιστη θερμομέτρηση σε μόλις 2 δευτερόλεπτα από απόσταση εώς και 5εκ. Διαθέτει εργονομική λαβή για να κρατάει το χέρι σου σταθερό κατά τη μέτρηση και φως LED για εύκολη στόχευση.

Detail Row #3 Right

Εργονομικές λεπτομέρειες

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του το ψηφιακό αυτό θερμόμετρο είναι εξαιρετικά εύχρηστο! Με λειτουργία one button και κουμπί μνήμης, σου προσφέρει εύκολη πρόσβαση μέχρι και στις τελευταίες 99 μετρήσεις. Παράλληλα, η εύκολη αναγνώριση της θερμοκρασίας χάρη στις ηχητικές προειδοποιήσεις και την εναλλαγή χρωματισμών της οθόνης (πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο) ανάλογα με τη θερμοκρασία σε διευκολύνει να εντοπίζεις άμεσα την εμπύρετη ή όχι κατάσταση. Διαθέτει, επίσης πλαϊνό κουμπί για εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στις λειτουργίες θερμομέτρησης αντικειμένου και σώματος.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Θερμομέτρων

Ανάκληση Τελευταίας Μέτρησης
Ειδοποίηση Πυρετού
Μεγάλη Οθόνη
Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά
Πιστοποιημένο Ιατρικό Προϊόν
Τύπος Θερμομέτρου
Ψηφιακό