Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

I-Tech I-press Leg2 Κυκλοφορητής Άκρων

I-Tech I-press Leg2 Κυκλοφορητής Άκρων

Κατόπιν Παραγγελίας
Ο κυκλοφορητής άκρων I-Press Leg 2 της ιταλικής εταιρείας Ι-Τech, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πρεσσοθεραπείας. Eίναι η ιδανική συσκευή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προέρχονται από διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Για πολλές θεραπείες

Αντιμετώπισε την ανεπιθύμητη δημιουργία οιδημάτων αποτελεσματικά! Καταπολέμησε την παρουσία λεμφοιδήματος σε περιοχές που καταπονούν το σώμα. Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο διαδεδομένες μεθόδους αντιμετώπισης του λεμφοιδήματος. Η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για να προσφέρεις ειδικές θεραπείες για την αποθεραπεία μυών, τη λεμφική αποστράγγιση χεριών μετά από μαστεκτομή, την αποσυμφόρηση των κάτω άκρων σε εγκύους, παθήσεις το κυκλοφορικού συστήματος. Εξασφαλίζει επίσης θεραπείες για τη ρευματοειδή αρθρίτιδά, «τα κουρασμένα» πόδια, για την πρόληψη και θεραπεία κιρσοκήλης, καθώς και για τη οξεία λεμφική θρόμβωση.

Detail Row #3 Right

Μαζί με τη συσκευή, θα βρεις..

Μαζί με την εκπληκτική αυτή συσκευή της I-Tech θα βρεις, 2 ειδικές επενδύσεις για τα πόδια 4 θαλάμων, 1 οκταπολικό σωλήνα σύνδεσης, 2 ειδικούς πάτους ποδιών. Μπορείς να βρεις τον κυκλοφορητή άκρων στα μεγέθη: Μedium & Large.

Detail Row #4 Left

Προαιρετικές επιλογές

Πέρα από τa standard εξαρτήματα που διαθέτει η συσκευή έχεις την επιλογή να επιλέξεις και κάποια έξτρα αξεσουάρ για να προσφέρεις ακόμα πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές θεραπείες. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να προσθέσεις 2 ειδικές επεκτάσεις για την αύξηση της διαμέτρου των εξαρτημάτων (αυτό αφορά τον κυκλοφορητή medium μεγέθους). Επίσης, μπορείς να επιλέξεις το kit total που περιλαμβάνει : 1 σωλήνα σύνδεσης τετραπολικό, 1 περιβραχιόνιο 4 θαλάμων, 1 κοιλιακή ζώνη 4 θαλάμων, 1 ειδικό εξάρτημα που σου επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση των επενδύσεων των ποδιών και της κοιλιακής χώρας.