Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Gima Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες

Gima Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες

Άμεση παραλαβή
Η ηλεκτρική χτένα για ψείρες της εταιρείας Gima αποτελεί την πιο φυσική, οικολογική, αντί- αλλεργική και φιλική προς το δέρμα μέθοδο, για την απομάκρυνση & εξάλειψη των ψειρών & των κόνιδων.
25,00 
850.770.039
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω την ηλεκτρική χτένα;

Επίλεξε τον εξαιρετικά καινοτόμο τρόπο καταπολέμησης και απαλλαγής των ψειρών. Η ηλεκτρική χτένα για ψείρες θα κάνει τις ψείρες να φύγουν αποτελεσματικά από το τριχωτό της κεφαλής χωρίς πόνο. Εξασφάλισε ένα εντελώς φυσικό τρόπο καθαρισμού από ψείρες.

Detail Row #3 Right

Φυσικά, αποτελεσματική!

Με την ηλεκτρική χτένα για ψείρες Gima θα απομακρύνεις με τον πιο φυσικό τρόπο τις ψείρες και κόνιδες από παιδιά. Η ηλεκτρική χτένα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, ιδιαίτερα για τα παιδιά, καθώς είναι πολύ σύνηθες να κολλήσουν ψείρες στο σχολείο, παραπάνω από μία φορά. Με την ηλεκτρική χτένα εξασφαλίζει μία άμεση και μακροπρόθεσμη λύση αντιμετώπισης.  

Σχετικά Προϊόντα