Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ergoline Ergoscan Φορητό Σύστημα Καταγραφής Πίεσης

Ergoline Ergoscan Φορητό Σύστημα Καταγραφής Πίεσης

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή Holter πίεσης & ρυθμού Ergoline ξεχωρίζει για τις ακριβείς μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης. Η εξαιρετική τεχνολογία μέτρησης που ενσωματώνει η συσκευή εξασφαλίζει ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της συσκευής σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που διαθέτει, αλλά και την ανθεκτικότητα της καθιστούν το Ergoline της εταιρείας Ergoscan μία εξαιρετική επιλογή.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Ergoscan
Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Μετρήσεις υψηλής ακρίβειας!

Η καινοτόμα τεχνολογία που διαθέτει η συσκευή της Ergoline επιτρέπει να πραγματοποιείς μετρήσεις χωρίς παρεμβαλλόμενα μικρόφωνα και ηλεκτρόδια χάρη στην παλμομετρική λειτουργία καταγραφής που ενσωματώνει η συσκευή. Η γρήγορη διαδικασία μέτρησης, ο εργονομικός σχεδιασμός και ιδιαίτερα το πολύ χαμηλό βάρος της συσκευής (μόνο 190gr με μπαταρίες) εξασφαλίζουν άνεση στη φορητότητα καθιστώντας τις κατ’οίκον επισκέψεις σου πιο λειτουργικές και άνετες.

Detail Row #3 Right

Απόλυτη λειτουργικότητα!

Η συσκευή χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της ενσωματώνει ένα κουμπί ημέρας/νύχτας που επιτρέπει την ενεργοποίηση της συσκευής και το νυχτερινό μεσοδιάστημα. Αυτό επιτρέπει την ακριβή αξιολόγηση των διαγνωστικά σημαντικών διαφορών μεταξύ ημέρας και νύχτας χωρίς επακόλουθες χειροκίνητες διορθώσεις. Πρόσθετες μετρήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η πιο πρόσφατη τιμή μέτρησης μπορεί να ανακληθεί στην οθόνη LCD  πατώντας το κουμπί INFO.

Detail Row #4 Left

Λογισμικό Ergoscan

To εύχρηστο λογισμικό Windows® για τη συσκευή Ergoscan διευκολύνει την καθημερινή εργασία. Το λογισμικό αυτό εξασφαλίζει τον προγραμματισμό μετρήσεων, την γρήγορη και εύκολη μετάδοση των μετρήσεων, καθώς και μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων. Οι εκτενείς λειτουργίες καταγραφής επιτρέπουν διεξοδική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και ως εκ τούτου αξιόπιστη διάγνωση και παρακολούθηση. Παράλληλα, η συσκευή χάρη στο λογισμίκο που έχει ενσωματωμένο, εξασφαλίζει την εμφάνιση και την εκτύπωση όλων των τιμών μέτρησης, αλλά και των αριθμητικών αποτελεσμάτων σε μορφή πινάκων και γραφημάτων.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Holter πίεσης & ρυθμού

Εύρος Μέτρησης
  • Διαστολική πίεση 60 – 260 mmHg
  • Καρδιακός ρυθμός 35 – 240 χτύποι / το λεπτό
  • Συστολική πίεση 60 – 260 mmHg
Θερμοκρασία λειτουργίας
+10°C to +40°C
Μέγεθος Περιχειρίδας
Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
Οθόνη LCD
Πίεση περιχειρίδας
300 mmHg max
Τρόπος Μέτρησης
Παλμομετρικός
Τροφοδοσία Ενέργειας
2 NiMH επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ
Χρόνος Μέτρησης
30 – 45 seconds
Χωρητικότητα
200 μετρήσεις ή 30 ώρες

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,190kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
10,5 cm x 8,0 cm x 2,7 cm

Συνημμένα

Φυλλάδιο (ergoscan-datasheet-1.pdf, 414 Kb) [Λήψη]