Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Theraputty Πλαστελίνη - Πηλός Εξάσκησης Χεριών 84gr Soft

CanDo Theraputty Πλαστελίνη - Πηλός Εξάσκησης Χεριών 84gr Soft

Άμεσα διαθέσιμο

Ο πηλός εξάσκησης της CanDo είναι πολύ ανθεκτικό υλικό και ιδανικό για εξάσκηση χεριών. Το χρησιμοποιούν ευρέως γιατροί, κλινικές και νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Ο πηλός διακρίνεται σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το επίπεδο σταθερότητας που θέλεις.

8,90 
850.610.132
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Ενίσχυσε τους μυς των χεριών, τόνωσε τη λαβή σου! Βελτίωσε τις κινητικές ικανότητες των χεριών σου! Μείωσε το άγχος και το στρες κατά τη διάρκεια της άσκησης σου. Ο πηλός αυτός χρησιμοποιείται από φυσικοθεραπευτές και κλινικές αποκατάστασης σε όλο τον κόσμο. Είναι ιδανικός και για ασκήσεις αποθεραπείας.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Με κάθε τσίμπημα, τέντωμα ή στρίψιμο που κάνεις με τον πηλό, βρίσκεσαι πιο κοντά στο δρόμο για πιο υγιή και δυνατά χέρια. Δούλεψε τον πηλό στα χέρια σου και δες άμεσα αποτελέσματα με σύμμαχο σου το υλικό που εμπιστεύονται πολλοί επαγγελματίες της υγείας παγκοσμίως!

Detail Row #4 Left

Ποιο CanDo Theraputty να επιλέξω;

Ο Πηλός Εξάσκησης χεριών διακρίνεται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ανάγκη για εξάσκηση ή αποκατάσταση που χρειάζονται τα χέρια σου. Το να επιλέξεις ποιος Πηλός Εξάσκησης σου ταιριάζει είναι πολύ απλό. Συμβουλεύσου το οδηγό επιλογής για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ανακάλυψε τον εδώ.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κόκκινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά για Πηλό Εξάσκησης

Επίπεδο Δυσκολίας
Ελαφρύ
Υλικό Κατασκευής
  • Glouten Free
  • Latex Free
  • Toxic Free
  • Δεν περιέχει καζεΐνη