Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Μπάλα Γυμναστικής Φιστίκι Μήκους 100 cm

CanDo Μπάλα Γυμναστικής Φιστίκι Μήκους 100 cm

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Οι μπάλες γυμναστικής CanDo σε σχήμα φιστικιού θα σου προσφέρουν ώρες ευχάριστης προπόνησης. Η ανθεκτική τους κατασκευή θα σου προσφέρει υψηλή ποιότητα στις ασκήσεις σου!

44,20 
850.610.151
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω μπάλα φιστίκι;

Ανάπτυξε και ενδυνάμωσε τους μυς σου! Βελτίωσε την ισορροπία και το συντονισμό τους σώματός σου με άνεση! Οι μπάλες σε σχήμα φιστικιού είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν σε σχέση με τις κοινές μπάλες άσκησης, καθώς η περιστροφή τους περιορίζεται μονάχα στην κίνηση εμπρός και πίσω.

Detail Row #3 Right

Αναβάθμισε τη γυμναστική σου!

Αν θες να αναβαθμίσεις το πρόγραμμα γυμναστικής σου, τότε αυτές οι μπάλες γυμναστικής είναι η ιδανική επιλογή! Κάνε την προπόνηση σου πιο δυναμική και απαιτητική! Ενσωμάτωσε τις μπάλες CanDo στις ασκήσεις σου και δες άμεσα αποτελέσματα. Απόκτησε τη φυσική κατάσταση που πάντα ήθελες!

Detail Row #4 Left

Αποκατάσταση & φυσικοθεραπεία

Χρησιμοποίησε τις μπάλες φιστίκι κατά τις φυσιοθεραπείες σου και δες άμεσα αποτελέσματα. Το ιδιαίτερο σχήμα τους θα σου προσφέρει επιπλέον στήριξη τους σώματος. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους, είναι ιδανικα για ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης!

Detail Row #5 Right

Ποια μπάλα CanDo Φιστίκι μου ταιριάζει;

Oι μπάλες γυμναστικής Φιστίκι διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη. Επίλεξε την μπάλα Φίστικι που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου σύμφωνα με τον οδηγό επιλογής, ώστε να κάνεις την κατάλληλη για εσένα επιλογή.  Συμβουλεύσου τον οδηγό για να βρεις αυτό που αντιστοιχεί στο ύψος σου. Βρες τον εδώ!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Πορτοκαλί

Χαρακτηριστικά Μπάλας Γυμναστικής

Διάμετρος x Μήκος
50 x 100 cm
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
136kg