Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Μπάλα Γυμναστικής 85 cm

CanDo Μπάλα Γυμναστικής 85 cm

Εξαντλήθηκε

Οι μπάλες γυμναστικής CanDo θα σου προσφέρουν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που πάντα ήθελες στις προπονήσεις σου! Είναι ιδανικές τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

31,80 
cm
850.610.089
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω μπάλα ισορροπίας;

Βελτίωσε την ισορροπία σου, το συντονισμό και την ευελιξία τους σώματός σου εύκολα! Χρησιμοποίησε τις μπάλες εντελώς φουσκωμένες για σταθερή αίσθηση αναπήδησης ή χρησιμοποιήσε τις με λιγότερο αέρα για πιο απαλή και ομαλή αναπήδηση. Προσάρμοσε τις με ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Detail Row #3 Right

Ισορροπία & γυμναστική

Γυμνάσου εύκολα πάνω στην μπάλα και απόκτησε τη φυσική κατάσταση που πάντα ήθελες! Οι μπάλες γυμναστικής θα γίνουν ένα πολύτιμο εργαλείο άσκησης στα χέρια σου. Κάθε φορά που προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω στην μπάλα γυμνάζεις σχεδόν όλους τους μύς το σώματος σου! Θα γίνει το αγαπημένο σου βοήθημα στις προπονήσεις σου!

Detail Row #4 Left

Μπάλες & εγκυμοσύνη

Χρησιμοποίησε τη μπάλα για έναν εύκολο και ανώδυνο τοκετό. Πάρε το οκ από το γιατρό σου και απόλαυσε εύκολες και ασφαλείς ασκήσεις με τις μπάλες  ισορροπίας! Γίνε πιο ευλύγιστη και παράλληλα διώξε το άγχος και το στρες με σύμμαχό σου τις μπάλες CanDo!

Detail Row #5 Right

Ποια μπάλα CanDo μου ταιριάζει;

Oι μπάλες ισορροπία διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη. Επίλεξε την μπάλα ισορροπίας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου σύμφωνα με τον οδηγό επιλογής, ώστε να κάνεις την κατάλληλη για εσένα επιλογή.  Βρες τις διαστάσεις της μπάλας ισορροπίας που σου ταιριάζει εδώ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μπλε
Διάμετρος Μπάλας
85cm

Χαρακτηριστικά Μπάλας Γυμναστικής

Διάμετρος
85cm
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
136kg
Υλικό Κατασκευής
Αντιολισθητικό PVC