Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Digi-Flex Εξασκητής Χεριών - Δακτύλων xx-light

CanDo Digi-Flex Εξασκητής Χεριών - Δακτύλων xx-light

Άμεσα διαθέσιμο

To CanDo Digi-Flex είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξάσκηση των χεριών. Εξασφάλιζει τρομερά οφέλη για την υγεία σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε. 

15,90 
850.610.106
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω εξασκητές χεριών;

Μείωσε την αρτηριακή πίεση ή αλλιώς υπέρταση! Ελάττωσε τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου, ακόμα και άνοιας. Οι εξασκητές χεριών δεν τονώνουν μόνο τα χέρια σου, αλλά την υγεία σου! Ενίσχυσε την φυσική σου κατάσταση αποτελεσματικά από όπου και αν βρίσκεσαι με την CanDO!

Detail Row #3 Right

Πολλαπλά οφέλη!

Ανάπτυξε την δύναμη των χεριών σου, αύξησε την μυϊκή δύναμη στους πήχεις, ενίσχυσε την αντοχή των χεριών, βελτίωσε την επιδεξιότητα σου. Πάρε τον εξασκητή όπου και αν βρίσκεσαι και αφιέρωσε λίγο χρόνο καθημερινά σε ασκήσεις. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν! Δες στο βιντεάκι δίπλα κάποιες από τις πολλές ασκήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις με τον εξασκητή!

Detail Row #4 Left

Ποιο CanDo Digi-Flex να επιλέξω;

Οι εξασκητές χεριών διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία, ανάλογα με την ανάγκη για εξάσκηση ή αποκατάσταση που χρειάζονται τα χέρια σου. Η επιλογή του σωστού εξασκητή είναι πολύ απλή. Συμβουλεύσου το οδηγό επιλογής για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ανακάλυψε τον εδώ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μπεζ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λαβές Χειρός

Δύναμη στα δάκτυλα
0,340kg
Δύναμη στα χέρια
1,13kg
Επίπεδο Δυσκολίας
Πολύ Πολύ Ελαφρύ