Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

BMC H-80M High Flow Oxygen Therapy - Συσκευή Υψηλής Ροής Οξυγόνου

BMC H-80M High Flow Oxygen Therapy - Συσκευή Υψηλής Ροής Οξυγόνου

Κατόπιν Παραγγελίας

Συσκευή παροχής υψηλής ροής οξυγόνου High Flow H-80M, της εταιρείας BMC. Η συσκευή χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων σε ασθενείς με υποξαιμική αναπνευστική ανεπάρκεια. Η συσκευή σου παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση της συγκέντρωσης οξυγόνου, της ροής της θερμοκρασίας και του αναπνευστικού ρυθμού. Επίσης, η χρήση της συσκευής σε ασθενείς με COVID-19 δείχνει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
BMC H-80M High Flow
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #1 Center

Διάρκεια Ζωής
Κυκλώματος Ασθενούς


14 Ημέρες

Ρύθμιση Θερμοκρασίας 

29℃~37℃ με διαβάθμιση 1℃

Έτη Εγγύησης


3

Detail Row #2 Left

Υψηλή ροή ή Συμβατική ροή χορήγησης οξυγόνου;

Σύμφωνα με την ΑTS « H χορήγηση οξυγόνου υψηλής ροής έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συμβατική χορήγηση οξυγόνου. Η υψηλή ροή βοηθά την αποτελεσματική απομάκρυνση (έκπλυση) του διοξειδίου του άνθρακα και μειώνει το έργο της αναπνοής ελαττώνοντας τη δύσπνοια. Η χρήση της υπερτερεί στην υποξαιμική αναπνευστική ανεπάρκεια, στην οξυγόνωση κατά τη διάρκεια βρογχοσκόπησης σε υποξαιμικούς ασθενείς, στην προοξυγόνωση πριν την διασωλήνωση, και στην πρόληψη της επαναδιασωλήνωσης μετά από αποσωλήνωση» (Drake M , Ann American Thoracic Society 15 (2), 145-155).

Detail Row #3 Right

2 επίπεδα Οξυγόνου

H συσκευή παρέχει υψηλή ροή οξυγόνου 2 επιπέδων υψηλής ροής (ΗFLOW) και χαμηλής ροής (LFLOW ) 2L/min ~ 80L/min , προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες ασθενών κάθε ηλικίας. Η ρύθμιση ποσοστιαίας παροχής οξυγόνου είναι από 21% έως 100%, με ακρίβεια 1%.  

Detail Row #5 Right

Ρύθμιση θερμοκρασίας

 Η  κορυφαίας τεχνολογίας συσκευή BMC H-80M  Υψηλής Ροής Οξυγόνου διαθέτει ρύθμιση θερμοκρασίας από 29 έως 37 με διαβάθμιση 1℃. Το πλήρες αυτό εύρος εξασφαλίζει την ακριβή  προσαρμογή στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Detail Row #6 Left

Λειτουργία Ηot stand-by

Η συσκευή παροχής υψηλής ροής οξυγόνου High Flow H-80M  διαθέτει τη λειτουργία Ηot stand-by σχεδιασμένη για άνεση, εργονομία και εξοικονόμηση οξυγόνου. Η  συγκεκριμένη συσκευή δε  χρειάζεται χρόνο προθέρμανσης πριν τη χρήση και σου επιτρέπει να συνεχίσεις τη θεραπεία με θερμαινόμενο οξυγόνο ανά πάσα χρονική στιγμή χωρίς να απενεργοποιήσεις τη συσκευή.

Detail Row #7 Right

Απλή εγκατάσταση & εύκολη ρύθμιση

Το ενιαίο σύστημα, που ενσωματώνει συσκευή δεν απαιτεί εγκατάσταση από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η συσκευή μπορεί, επίσης να συνδεθεί με επιτοίχια τροφοδοσία ιατρικού οξυγόνου ή με φιάλη. Η συσκευή παροχής υψηλής ροής οξυγόνου High Flow H-80M   δεν απαιτεί απολύμανση, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο για κλινική χρήση και μειώνει το κόστος συντήρησης της. Παράλληλα, για κάθε ασθενή χρησιμοποιείται ένα καινούργιο κύκλωμα ασθενούς που αποτελείται από δοχείο νερού, αντάπτορα δοχείου νερού, θερμαινόμενο σωλήνα και ρινική κάνουλα.  Η μέγιστη διάρκεια εφαρμογής του κυκλώματος ασθενούς είναι 14 ημέρες.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συσκευής Υψηλής Ροής Οξυγόνου

Διάρκεια Ζωής Κυκλώματος Ασθενούς
14 ημέρες
Δυνατότητα Ρύθμισης Υγρασίας
Σε 7 επίπεδα
Έτη Εγγύησης
3
Λειτουργία Αναθεώρησης Εξέλιξης στο Χρόνο
1 ημέρα, 3 ημέρες, 7 ημέρες
Λειτουργία “Hot” standby
Μέγεθος Οθόνης
3.5 ίντσες
Παρακολούθηση Θερμοκρασίας
Ρυθμιζόμενη μέσω της οθόνης, real time εμφάνιση στην οθόνη
Παρακολούθηση Συγκέντρωσης Οξυγόνου
Real time εμφάνιση στην οθόνη
Ροή Μείγματος Αερίων
Ρυθμιζόμενη μέσω της οθόνης, real time εμφάνιση στην οθόνη
Ρύθμιση Θερμοκρασίας
29℃~37℃ με διαβάθμιση 1℃
Ρύθμιση Συγκέντρωσης Οξυγόνου
Χειροκίνητη μέσω του εξωτερικού ροόμετρου (το ροόμετρο περιλαμβάνεται)
Συγκέντρωση Οξυγόνου
21%~100%
Υπενθύμιση (Alarm) Αναπλήρωσης Νερού