Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Πλαστικά Γωνιόμετρα - Σετ 6 τεμαχίων

Baseline® Πλαστικά Γωνιόμετρα - Σετ 6 τεμαχίων

Εξαντλήθηκε

Το σετ γωνιόμετρων της Baseline  περιλαμβάνει 6 διαφορετικά τεμάχια. Περιέχει 3 γωνίομετρα 360° και 3 γωνιόμετρα 180° μήκους 30, 20 και 15cm (μέγεθος τσέπης) αντίστοιχα. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, θα γίνει ο σύμμαχός σου στην αξιολόγηση.

52,00 
850.610.019
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Ακρίβεια & Αξιοπιστία

Εντόπισε με ακρίβεια το εύρος κίνησης των αρθρώσεων. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να αξιολογήσεις με ακρίβεια το χρόνο που θα χρειαστεί ο ασθενής σου για να αναρρώσει μετά από μία χειρουργική επέμβαση ή φυσική θεραπεία. Τα γωνιόμετρα Baseline χρησιμοποιούνται ευρέως από επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο από το 1974, γεγονός που τα καθιστά πολύ αξιόπιστο στην ιατρική κοινότητα.  

Detail Row #3 Right

Πώς χρησιμοποιούνται;

Τοποθέτησε το γωνιόμετρο απευθείας πάνω στην άρθρωση ή το άκρο που θες να παρατηρήσεις. Το πλαστικό γωνιόµετρο αποτελείται από ένα µοιρογνωµόνιο, µε άξονα ο οποίος ενώνει δύο βραχίονες με γραμμική κλίμακα. Ο ένας βραχίονας είναι σταθερός και προσαρµοσµένος στη θέση 0  και ο άλλος µπορεί να κινείται έως 360°.

Detail Row #4 Left

Πολλαπλές μετρήσεις!

Εκτός από το εύρος της κίνησης, μέτρησε την περιστροφή, την κάμψη, την έκταση και την απαγωγή κατά την κίνηση. Τα αποτελέσματα μπορείς να τα διαβάσεις σε μοίρες, τα γωνιόμετρα είναι βαθμονομημένα σε εκατοστά και ίντσες. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Διαφανές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Γωνιομέτρων

ISOM
Μοίρες
180, 360
Υλικό Κατασκευής
Πλαστικό