Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Μεταλλικό Σκολιόμετρο

Baseline® Μεταλλικό Σκολιόμετρο

Εξαντλήθηκε

Ο μετρητής της Baseline μπορεί να ανιχνεύσει την σκολίωση και την ανώμαλη προσθοπίσθια καμπύλη. Η κλίμακα μετρά σε εκατοστά, ίντσες και μοίρες. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

170,00 
850.610.022
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Πρόλαβε τις συνεπειες της σκολίωσης!

Διάγνωσε έγκαιρα τα συμπτώματα της σκολίωσης και αντιμετώπισε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία των ασθενών σου. Πρόλαβε την σε μεγάλο βαθμό παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης που μπορεί να επιφέρει προβλήματα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα των ασθενών σου

Detail Row #3 Right

Για πολλές μετρήσεις!

Μέτρησε επίσης τις ασταθείς οσφυϊκές, αυχενικές και θωρακικές καμπύλες. Με ένα και μόνο εργαλείο μπορείς να εκτελέσεις πολλαπλές μετρήσεις εύκολα και γρήγορα. Απόκτησε αξιοπιστία και ακρίβεια στις μετρήσεις των ασθενών σου με την αξιοπιστία της Baseline.

Detail Row #4 Left

Πώς να το χρησιμοποιήσω;

Κράτησε το μετρητή με το ένα χέρι και χαλάρωσε τη βίδα που ενσωματώνει το όργανο με το άλλο. Προσάρμοσε το στο επίπεδο που ταιριάζει στον ασθενή που εξετάζεις. Επίτρεψε στο μετρητή να γυρίσει στο χέρι σου, στερεώνοντας τη βίδα. Έπειτα, μπορείς να παρατηρήσεις τις μετρήσεις. Τα ελαφρύτερα σημάδια πάνω στο μετρητή απέχουν 2mm, ενώ τα πιο έντονα σημάδια απέχουν 10mm.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σκολιομέτρων

Μετρήσεις
  • Εκατοστά
  • Ίντσες
  • Μέτρα
  • Μοίρες