Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Επίτοιχο Πλέγμα Στάσης Σώματος

Baseline® Επίτοιχο Πλέγμα Στάσης Σώματος

Εξαντλήθηκε

Το όργανο για αξιολόγηση της στάσης του σώματος της Baseline σου παρέχει ακριβείς και επαναλαμβανόμενες μετρήσεις. Περιλαμβάνει καλώδιο ανάρτησης και ένα βαρίδι ευθυγράμμισης. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

250,00 
850.610.021
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Η σωστή στάση σώματος είναι υγεία!

Διατήρησε σε καλό επίπεδο την υγεία των ασθενών σου. Η σωστή στάση σώματος βοηθάει στην ευθυγράμμιση των οστών. Εξασφάλισε τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, των μυών και των συνδέσμων και βοληθησε τους ασθενείς σου να αποφύγουν μελλοντικούς μυοσκελετικούς τραυματισμούς. Τώρα μπορείς να παρακολουθείς εύκολα τη σωστή στάση του σώματος με σύμμαχο σου την Baseline.

Detail Row #3 Right

Πως λειτουργεί;

Έλεγξε αν η ευθυγράμμιση του σώματος είναι σωστή με μια και μόνο ματιά! Αρχικά, βεβαιώσου ότι το πλέγμα είναι τοποθετημένο και έχει στερεωθεί σωστά. Στη συνέχεια τοποθέτησε τον ασθενή σου όρθιο σε απόσταση 30εκ από το πλέγμα για να κάνεις έγκαιρη και ακριβή διάγνωση..

Detail Row #4 Left

Είναι ανθεκτικό!

Ακόμα και μετά πολλές, μετρήσεις το πλέγμα θα σου παρέχει αξιόπιστες μετρήσεις, καθώς έχει κατασκευαστεί από πολύ ανθεκτικό υλικό. Έτσι, θα έχεις ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε φορά που θα μετράς τους ασθενείς σου και θα διατηρηθεί σαν καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
4,5kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
63,5cm x 63mm x 1,21m