Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

AVENOlife Aura Κρεβάτι Βαλίτσα

AVENOlife Aura Κρεβάτι Βαλίτσα

Άμεση παραλαβή
Tο κρεβάτι μασάζ Aura είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που αναζητάς ένα υψηλής ποιότητας κρεβάτι σε προσιτή τιμή. Είναι εύκολο στη μεταφορά για να φροντίζεις τους πελάτες σου όπου και αν βρίσκονται αποτελεσματικά! Διατίθεται σε 2 χρώματα για να διαλέξεις ποιό σου αρέσει περισσότερο.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Άμεση παραλαβή

Detail Row #2 Left

Η στιβαρότητα που χρειάζεσαι!

Αν ψάχνεις ένα στιβαρό, άνετο και ανθεκτικό κρεβάτι σε πολύ οικονομική τιμή, τότε το Aura είναι ιδανικό για εσένα! Ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί για να σου προσφέρει ασφαλείς και ανθεκτικές λύσεις.  Είναι τόσο στιβαρό που αντέχει δυναμικό φορτίο έως 250kg και στατικό φορτίο έως και 900kg.

Detail Row #3 Right

Η φορητότητα που χρειάζεσαι!

Τώρα μπορείς να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το κρεβάτι θεραπείας σου! 'Οπου και αν βρίσκονται οι ασθενείς σου εσύ μπορείς εύκολα και άμεσα να διπλώσεις το κρεβάτι και να μεταβείς στο χώρο τους. Είναι αρκετά ελαφρύ στη μεταφορά και δεν θα παιδεύσει στη μεταφορά. Εξασφάλισε έτσι μεγαλύτερη ταχύτητα και ανάλαβε περισσότερα εξωτερικά ραντεβού με άνεση!

Detail Row #4 Left

Μεγάλη διάρκεια ζωής!

Απόκτησε ένα πολύ ανθεκτικό και στιβαρό κρεβάτι! Χάρη στην κατασκευή του από μασίφ ξύλο οξιάς και τα ειδικά πόδια ασφαλισμένα με διπλά παξιμαδάκια, το κρεβάτι θα διατηρηθεί σαν καινούργιο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, η ενσωματωμένη ταπετσαρία που διαθέτει αυξημένη αντοχή!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
3
Δυνατότητα Μετατροπής του Προσκέφαλου
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
184kg
Μέγιστο Ύψος
87cm
Στατικό Φορτίο
900kg
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τμήμα Ποδιών
Τρύπα στο Προσκέφαλο
Τσάντα Μεταφοράς
Περιλαμβάνεται
Υλικό Σκελετού
Ξύλο
Έτη Εγγύησης
  • 1 Έτος για τον Σκελετό

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
13,4kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
184 x 64 x 61 έως 87cm