Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Amila Zoom F200PI Διάδρομος Γυμναστικής

Amila Zoom F200PI Διάδρομος Γυμναστικής

Εξαντλήθηκε!
Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Amila Zoom F200PI αποτελεί ένα ιδανικό όργανο γυμναστικής για οικιακή χρήση. Διαθέτει 15 διαφορετικές ρυθμίσεις κλίσεων και 40 διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης. 
599,90 
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω διάδρομο;

Το τρέξιμο αποτελεί την καλύτερη αερόβια άσκηση. Χάσε εύκολα βάρος, βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση και σμίλευσε το σώμα σου από την άνεση του σπιτιού σου με σύμμαχο σου την Amila. Από το απλό περπάτημα μέχρι το δυναμικό τρέξιμο όποιο ρυθμό και πρόγραμμα αν ακολουθήσεις τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Η άσκηση είναι απολύτως ασφαλής και ενδείκνυται για κάθε φυσική κατάσταση και ηλικία.

Detail Row #3 Right

Πάρε τον έλεγχο της προπόνησης!

Θες να βλέπεις πόσο χρόνο και τι απόσταση έχεις διανύσει; Ή πόσες θερμίδες έχεις κάψει; 'Η μήπως πόσους καρδιακούς παλμούς έχεις ανεβάσει; 'Η όλα τα παραπάνω; Ενημερώσου για όλα αυτά από την LED οθόνη του διαδρόμου σου! Έτσι, θα παρακολουθείς την πρόοδο σου και θα προσαρμόζεις τις προπονήσεις σου!

Detail Row #4 Left

Ο σύμμαχος σου στην προπόνηση για πολλά χρόνια!

Θα σε βοηθάει στην άσκηση σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική του κατασκευή είναι υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με τον αντικραδασμικό σχεδιασμό του  θα παραμείνει για πολλά χρόνια ο σύμμαχος σου στην άσκηση και την ευεξία!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαδρόμων Γυμναστικής

Ενδείξεις
  • Απόσταση
  • Θερμίδες
  • Λίπος
  • Παλμοί
  • Χρόνος
Ενσωματωμένα Ηχεία
Εύκολη Αναδίπλωση
Θέση Δοχείου
Θύρα USB
Ισχύς Μοτέρ
2hp
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
110kg
Προκαθορισμένα Προγράμματα
40
Ροδάκια Μεταφοράς
Στήριγμα Βιβλίου
Ταχύτητα
1-16km/h
Έτη Εγγύησης
  • 2

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
50kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
171 x 72 x 131,5 cm