Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Amila Wall Ball 5kg

Amila Wall Ball 5kg

Εξαντλήθηκε!
Η Wall Ball της Amila ή σφαίρα τοίχου θα σου χαρίσει τρομερά δυναμικές ασκήσεις. Διατίθεται σε διάφορα κιλά για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε σένα!
65,45 
kg
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί wall ball;

Ενίσχυσε τη δύναμη σου, γύμνασε κάθε μυ του σώματος σου, τόνωσε τον κορμό σου και κάψε θερμίδες. Γύμνασε χέρια, πόδια, ολόκληρο το σώμα σου αποκτώντας μία wall ball.

Detail Row #3 Right

Γυμνάσου εύκολα!

Όπως σίγουρα κατάλαβες από το όνομα, πρόκειται για μπάλα τοίχου. Τι πιο εύκολη άσκηση λοιπόν από το να την πετάς στον τοίχο; Αυτή η φαινομενικά απλή περιγραφή, κρύβει ένα τεράστιο εύρος ασκήσεων! Ρίξε με διάφορες παραλλαγές, σε διαφορετική ένταση, με μεγάλη ή μικρή ταχύτητα και μετάτρεψε κάθε τοίχο σε γυμναστήριο! Εύκολα, γρήγορα και απλά!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μπλε

Χαρακτηριστικά Μπάλας Γυμναστικής

Βάρος Μπάλας
5kg
Διάμετρος
35cm
Υλικό Κατασκευής
Νάιλον καλυμμένο με βινύλιο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
5kg