Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Amila 92351 Κωπηλατική Αέρα/ Μαγνητική

Amila 92351 Κωπηλατική Αέρα/ Μαγνητική

Εξαντλήθηκε!
Το όργανο αέριας κωπηλατικής αποτελεί μία ιδανική επιλογή εκγύμνασης όλου του σώματος. Είναι κατάλληλο τόσο για προσωπική χρήση, όσο και για επαγγελματική χρήση.
465,00 
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί κωπηλατική;

Απόκτησε δύναμη, αντοχή και γράμμωση;! Εξασφάλισε τρομερά αποτελέσματα! Κάψε πολλές θερμίδες και ενίσχυσε την απώλεια βάρους! Όποιος και αν είναι ο στόχος το μηχάνημα κωπηλατικής αέρα 92351 θα είναι διπλά σου και θα σε βοηθήσει να φτάσεις το στόχο σου!

Detail Row #3 Right

Η προπόνηση στα καλύτερα της!

Απόκτησε ποικιλία στις προπονήσεις σου για να θέτεις συνεχώς νέους στόχους ασκήσεις. Με 8 επίπεδα αντίστασης το κωπηλατικό αυτό μηχάνημα θα σε βοηθήσει χτίσεις την αντοχή και τη φυσική κατάσταση που πάντα ήθελες.

Detail Row #4 Left

Άνεση; 'Η σταθερότητα; Ή και τα 2;

Γυμνάσου με άνεση και ασφάλεια πάνω στο απίστευτα μαλακό κάθισμα του κωπηλατικού μηχανήματος. Η στιβαρή και ανθεκτική του κατασκευή προσφέρει ομαλή κίνηση και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σου. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του οργάνου γυμναστικής θα σε συντροφεύει στις προπονήσεις σου για πολλά χρόνια!

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κωπηλατικών Οργάνων

Αντίσταση
8 Επίπεδα
Ενδείξεις
  • Scan
  • Επαναλήψεις
  • Θερμίδες
  • Παλμοί
  • Χρόνος

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
50kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
205 x 47 x 122cm