Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Ami Italia SaverOne Φορητός Ημι -Αυτόματος Απινιδωτής

Ami Italia SaverOne Φορητός Ημι -Αυτόματος Απινιδωτής

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Ημί-αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής SAVER ONE της εταιρίας AMI Italia. Αποτελεί μία εύχρηστη συσκευή με άμεση και πρακτική λειτουργία. Διαθέτει ειδική τσάντα μεταφοράς.
1.239,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+
Πλήρωσέ το με Άτοκες Δόσεις!

Detail Row #2 Left

Απαραίτητος για άμεση βοήθεια

Η χρήση του απινιδωτή  αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση διάσωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Χάρη στην εύκολη, πρακτική και άμεση λειτουργία σε μόλις 3 βήματα μπορείς να σώσεις μία ανθρώπινη ζωή. Με ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 1 GB μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 40 ώρες ιατρικών συμβάντων.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Τοποθέτησε τα ηλεκτρόδια απινίδωσης στο στήθος του ασθενούς, η ίδια η συσκευή ξεκινά την ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αν εντοπίσει την ύπαρξη προβλήματος - παθολογικού καρδιακού ρυθμού, σε προτρέπει να πατήσεις το κουμπί για την εκτέλεση απινίδωσης. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά. Οι φωνητικές και οπτικές οδηγίες στα ελληνικά εξασφαλίζουν πλήρη καθοδήγηση.

Detail Row #4 Left

Εργονομική λειτουργία

 Μετάφερε γρήγορα τον απινιδωτή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης χάρη στην ελαφριά – μόλις 2 κιλά- κατασκευή του. Προκειμένου να εξασφαλίστεί η εύρυθμη λειτουργία η ίδια η συσκευή εκτελεί αυτόματα αρκετά προληπτικά τεστ (ανά ημέρα / μήνα / εξάμηνο) που δείχνουν σε τι κατάσταση είναι ο απινιδωτής.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Απινιδωτή

Τρόπος Λειτουργίας
Ημι-Αυτόματος
Κυματομορφή
Περικοπτώμενη Κυματομορφή Διφασικής Έκθεσης
Αποδιδόμενη Ενέργεια
150-200-200 J ενηλίκων, 50J παιδιατρικό για τον SaverOne 200J. 200-250-360 J ενηλίκων, 50J παιδιατρικό για τον SaverOne 360J
Χρόνος Ανάλυσης ΗΚΓ
<4 - 15s"
Ανίχνευση Βηματοδότη
Μέτρηση Διαθωρακικής Αντίστασης
20-200ohm
Μέγιστη Απόδοση
Standard έκδοση 200j ή Power Max έκδοση 360J
Τύπος Μπαταρίας
Li-SOCl2 Disposable, code SAV-C0903
Κατηγορία (94/42/EEC)
ΙΙ Β
Στοιχεία Καταγραφής
Εώς και 6 συνεχόμενες ώρες ΗΚΓ & γεγονότα διάσωσης
Έτη Εγγύησης
5
Περιλαμβάνεται
Η συσκεύη, 1 ζευγάρι ηλεκτρόδια, εγχειρίδιο χρήσης, η μπαταρία, τσάντα μεταφοράς