Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

SOFTcare Αντικειμενοφόρες Πλάκες 7102 Ατρόχιστες (50τμχ)

SOFTcare Αντικειμενοφόρες Πλάκες 7102 Ατρόχιστες (50τμχ)

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

Οι ατρόχιστες αντικειμενοφόρες πλάκες είναι κατάλληλες για να εξασφαλίσεις μία αξιόπιστη εξέταση και πρόληψη νοσημάτων.

1,02 
850.710.303
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί να τις επιλέξω;

Επίλεξε τις πολύς υψηλής ποιότητας αντικειμενοφόρες πλάκες. Οι διαφάνειες αυτές  διαθέτουν ισχυρά χαρακτηριστικά προσκόλλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Χάρη στην ποιοτικής κατασκευή τους, δεν επιτρέπουν στον ιστό να πέσει, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη πλάκα.

Detail Row #3 Right

Ειδική επεξεργασία

Η ειδική επεξεργασία της επιφάνειας με επίστρωση σιλανίου δημιουργεί μόνιμους ελεύθερους πολικούς δεσμούς στην επιφάνεια, η οποία επίσης μέσω ηλεκτροστατικής έλξης εξασφαλίζει πρόσφυση του κυττάρου και του ιστού και υποστηρίζει το σχηματισμό ομοιοπολικών δεσμών μεταξύ του ιστού και της επιφάνειας του γυαλιού.Τα υποστρώματα των ιστών και των κυττάρων κολλούν γρήγορα και χωρίς τη χρήση περαιτέρω συγκολλητικών ουσιών ή μέσων πρωτεϊνικής επικάλυψης. Αυτό εξοικονομεί δαπανηρή και χρονοβόρα τεχνική προετοιμασίας.

Detail Row #4 Left

Εκπληκτική κατασκευή

Οι αντικειμενοφόρες πλάκες δεν παρουσιάζουν ραβδώσεις και ενοχλητικό χρωματισμό στο φόντο, όπως το μπλε ή κόκκινο φόντο που λαμβάνεται κατά τη χρήση χρώσεων αιματοξυλίνης και ηωσίνης σε ιστούς σε πλάκες με επίκάλυψη αλβουμίνης, ή το καφέ φόντο που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανοσοϋπεροξειδάσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαδικασιών επιτρέπουν ισχυρότερη ένζυμο-επαγωγή, χωρίς να χαθεί ο ιστός.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χαρακτηριστικά Αντικειμενοφόρων πλακών

Τεμάχια Συσκευασίας
50

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (M x Π x Υ)
25,7 x 76.2 mm