Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Amila GT-B05 Πεταλιέρα Mini Bike

Amila GT-B05 Πεταλιέρα Mini Bike

Εξαντλήθηκε!
Η πεταλιέρα είναι ιδανική για προσωπική χρήση.Θα σου χαρίσει πολλές ώρες γυμναστικής,θα βελτιώσεις την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση απο την άνεση του σπιτιού σου.
61,50 
850.730.053
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί να διαλέξω πεταλιέρα;

Χρησιμοποίησε την πεταλιέρα και προπονήσου εύκολα! Ο σχεδιασμός της πεταλιέρας είναι κατάλληλος για να κάνεις άσκηση με τα πόδια αλλα και με τα χέρια. Τοποθέτησε την στο πάτωμα για να γυμνάσεις τα πόδια ή πάνω στο τραπέζι για άσκηση στα χέρια!.

Detail Row #3 Right

Μια πεταλιέρα με πολλές λειτουργίες! 

Μόλις ξεκινήσεις την άσκηση στην οθόνη θα δείς τον χρόνο, τα βήματα και τις συνολικές θερμίδες που έχεις κάψει. Παράλληλα, μπορείς με τον μοχλό να αλλάξεις την αντίσταση σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Τα πετάλια ειναι κατασκευασμένα με αντιολισθητική υφή για περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πεταλιέρες

Ενδείξεις
  • Scan
  • Επαναλήψεις
  • Θερμίδες
  • Συνολικές Επαναλήψεις
  • Χρόνος
Συσκευασία
Κουτί
Χειρολαβές