Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Therabody Wave Duo Συσκευή Μασάζ

Therabody Wave Duo Συσκευή Μασάζ

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Συσκευή μασάζ για την σπονδυλική στήλη και τον λαιμό με δόνηση 
99,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Η ισχύς του Wave Duo της Therabody σε συνδυασμό με την ανάγλυφη κυμματιστή επιφάνεια του σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ σε όλο το σώμα. Με την συχνή χρήση του Wave Duo της Therabody μπορείς να απελευθερώσεις την ένταση και το "πιάσιμο"¨από τους καταπονημένους μύες και έτσι να επιστρέψεις πιο άμεσα στην καθημερινότητα σου χωρίς ενοχλήσεις.

Detail Row #3 Right

Η έξυπνη επιλογή!

Η συσκευή Wave Duo της Therabody σου δίνει την δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Therabody App μέσω Bluetooth. Έτσι μπορείς μα ελέγχεις την ταχύτητα και την ένταση της δόνησης μέσω της εφαρμογής και να επιλέξεις αυτή που είναι ιδανική για εσένα. Μπορείς να επιλέξεις μια από τις πέντε συχνότητες δόνησης. Είναι ελαφρύ και έυκολο στην μεταφορά του και έτσι μπορείς να επωφελήσε από το Wave Duo, όπου και να βρίσκεσαι.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Εγγύηση
1 έτος Limited Warranty
Περιλαμβάνεται
  • Καλώδιο USB A - USB C
  • Προστατευτική Θήκη
Βάρος
0,900kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
17.9 x 10.0 x 6.6 cm