Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Soft Touch Vivid Γάντια Νιτριλίου Γαλάζια (100τμχ)

Soft Touch Vivid Γάντια Νιτριλίου Γαλάζια (100τμχ)

Άμεση παραλαβή
Τα εξεταστικά γάντια Soft Touch Vivid Γάντια Νιτριλίου χωρίς πούδρα, είναι κατασκευασμένα από 100% νιτρίλιο (χωρίς latex) και θα σου εξασφαλίσουν μέγιστη προστασία.
4,80 
850.710.137
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί τα γάντια Soft Touch Vivid;

Εξασφάλισε προστασία και ασφάλεια σε απαιτητικές καταστάσεις με τα γάντια προστασίας Soft Touch Vivid! Είναι κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Ιατρική & Οδοντιατρική χρήση, Εργασίες καθαρισμού & συντήρησης, Επαφή με τρόφιμα, Λίπανση, ψέκασμα φυτών, Εργασίες με γράσα, λάδια μηχανών, Επαφή με ασετόν & βάψιμο μαλλιών. Παράλληλα, είναι κατάλληλα και για Μικροεπεμβάσεις στο ιατρείο, για Εργαστήρια, για χώρους Ho.Re.Ca, για Αισθητική & Στούντιο Tattoo για τους χώρους Φαρμακοβιομηχανίας,  για τη Χημική βιομηχανία & ηλεκτροτεχνία για Εργασίες χρωματισμών και Βαφές & στιλβώσεις.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Μέγεθος
Medium
Χρώματα
Γαλάζιο

Χαρακτηριστικά Γαντιών

Πιστοποίηση CE
Πιστοποίηση για Επαφή με Τρόφιμα
Ποσότητα Νιτριλίου
100%
Τεμάχια Συσκευασίας
100
Υλικό Κατασκευής
  • Νιτρίλιο