Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

POWERbreathe Plus Medic Εξασκητής Αναπνοής

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

POWERbreathe Plus Medic Εξασκητής Αναπνοής

Άμεση παραλαβή
Το Medic Plus της PowerBreathe  αποτελεί έναν εξασκητή αναπνοής υψηλής ποιότητας. Η συσκευή θα σε βοηθήσει να εξασκήσεις την αναπνευστική σου ικανότητα και να αντιμετωπίσεις την αναπνευστική μυϊκή αδυναμία που προκαλεί δύσπνοια και διάφορα αναπνευστικά προβλήματα.
78,00 
200.140.027
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Πώς λειτουργεί;

Ενίσχυσε την αναπνευστική σου ικανότητα με σύμμαχο σου την PowerBreathe. Χρησιμοποιώντας το Medic Plus οι αναπνευστικοί σου μύες θα προσαρμόζονται στην άσκηση αναπνοής και θα γίνονται πιο ισχυροί και ανθεκτικοί απέναντι στην κόπωση. Απόκτησε ισχυρότερη αναπνευστική αντοχή και αντιμετώπισε αποτελεσματικά προβλήματα όπως η δύσπνοια. Παράλληλα, η εκγύμναση της αναπνοής βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής και ασθενών με ΧΑΠ.

Detail Row #3 Right

100 % φυσική εξάσκηση!

Βελτίωσε την αναπνευστική ικανότητα σου και αντιμετώπισε διάφορα αναπνευστικά προβλήματα με φυσικό τρόπο! Χωρίς καμία χρήση φαρμάκων, χωρίς κίνδυνους παρενεργειών  με εντελώς φυσικό τρόπο! Η συσκευή θα σε βοηθήσει να εξασκήσεις και να βελτιώσεις την αναπνευστική σου αντοχή άμεσα και αποτελεσματικά! Απόκτησε το Medic Plus και ενίσχυσε όχι μόνο την αναπνοή σου, αλλά ολόκληρη την υγεία σου!

Detail Row #4 Left

Σύμμαχος σου στην πνευμονική αποκατάσταση!

Το Medic Plus αποτελεί μία ιδανική συσκευή entry level και προσφέρει το χαμηλότερο φορτίο  αντίστασης από όλες τις συσκευές PowerBreathe Plus. Είναι η ιδανική λύση για ασθενείς που βρίσκονται σε ΜΕΘ ή που αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειάζεται να ξεκινήσουν να εκπαιδεύουν την αναπνοή τους. Το χαμηλό φορτίο αντίστασης που προσφέρει η συσκευή θα βελτιώσει τη ροή του αέρα έως και 65% και θα ενισχύσει τους αναπνευστικούς τους μύες. Το μηχανικά ρυθμιζόμενο εύρος θα βοηθήσει σημαντικά σε προβλήματα όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, το ΧΑΠ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Επιστόμιο
Κλιπ Μύτης
Συσκευή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Powerbreathe

Αντίσταση
1 – 78cmH2O
Επίπεδα Αντίστασης
10
Επίπεδο Δυσκολίας
Ελαφρύ
Ρυθμιζόμενο Eύρος Aντίστασης