Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

POWERbreathe Classic Medic Εξασκητής Αναπνοής

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

POWERbreathe Classic Medic Εξασκητής Αναπνοής

Άμεση παραλαβή
Το POWERbreathe Medic ανήκει στη σειρά εξασκητών Αναπνευστικών Μυών POWERbreathe. Η συσκευή ενδυναμώνει τους αναπνευστικούς μύες, μειώνει την δύσπνοια, βελτιώνει την αντοχή στην άσκηση και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.
58,00 
200.140.000
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Ιδανικό για πνευμονική αποκατάσταση!

Το Powerbreath Medic αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος πνευμονικής αποκατάστασης σε νοσοκομεία παγκοσμίως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη θεραπεία ή σε συνδυασμό με κάποια άλλη θεραπεία πνευμονική αποκατάστασης.

Detail Row #3 Right

Τι κάνει για μένα;

Αντιμετώπισε μία και καλή την αναπνευστική μυϊκή αδυναμία, η οποία συμβάλλει σημαντικά  στην πρόκληση δύσκολης ή κουρασμένης αναπνοής (δύσπνοια).  Χρησιμοποίησε το Medic για να εκπαιδεύσεις τους αναπνευστικούς μύες σου. Έτσι, αυτοί θα προσαρμόζονται στην άσκηση και θα γίνονται ανθεκτικότεροι στην κόπωση!  

Detail Row #4 Left

Ανάπνευσε φυσικά!

To POWERbreathe Medic αποτελεί  το κατάλληλο  θεραπευτικό μέσο για περιπτώσεις άσθματος, ΧΑΠ, καρδιακής αποκατάστασης χωρίς φάρμακα, παρενέργειες ή αντενδείξεις. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις ως μέρος της πνευμονικής αποκατάστασης ή ως αυτόνομη θεραπεία.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Επιστόμιο
Κλιπ Μύτης
Συσκευή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Powerbreathe

Αντίσταση
Medic (10 – 90 cmH2O)
Επίπεδα Αντίστασης
9