Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Kinvent K-Force muscle controller Δυναμόμετρο

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Έκπτωση 17%

Kinvent K-Force muscle controller Δυναμόμετρο

Εξαντλήθηκε!
Το KFORCE Muscle αποτελεί ένα εύχρηστο δυναμόμετρο μυών εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς μετατροπείς δύναμης. Σου παρέχει ακουστική και οπτική βιο-ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή στο tablet σου. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να αξιολογήσεις και για να κάνεις άμεση και ακριβή εκτίμηση της κατάστασης των μυών.Στην τιμή περιλαμβάνεται η εφαρμογή KFORCE στη Basic έκδοση της.      
Αρχική Τιμή: 952,40 
793,60 
Κερδίζεις: 158,80 € (17%)
(0,00 €)
800.255.000
Εξαντλήθηκε!
+
Πλήρωσέ το με Άτοκες Δόσεις!

Detail Row #1 Center

Σου φαίνεται ενδιαφέρον;

Θες να μάθεις περισσότερα;


 

Εξασφάλισε μία αποκλειστική
παρουσίαση, εδώ!

Detail Row #2 Left

Ποια είναι η μέγιστη δύναμη;

Αξιολόγησε με ακρίβεια ποια είναι η μέγιστη δύναμη των εξεταζόμενων. Το δυναμόμετρο της Kinvent διαθέτει διάφορες λειτουργίες, τεστ, παιχνίδια ώστε να διαπιστώσεις με ακρίβεια τη δύναμη της λαβής και τη μέγιστη δύναμη -force peak. Με το τεστ αξιολόγησης μέγιστης δύναμης θα έχεις ακριβή αποτελέσματα.

Detail Row #3 Right

ΚFORCE APP!

Η εφαρμογή της ΚFORCE αποτελεί έναν εξαιρετικά, καινοτόμο τρόπο αξιολόγησης και διαχείρισης των τεστ και ασκήσεων. Η εφαρμογή σου προσφέρει μία σειρά μετρήσεων προκειμένου να αξιολογήσεις με το βέλτιστο δυνατό τρόπο την κατάσταση και την απόδοση των εξεταζομένων.  Σου παρέχει επίσης μία σειρά από στάνταρντ λειτουργίες όπως η παρακολούθηση της προόδου με την πάροδο του χρόνου, η εξατομίκευση των reports προσθέτοντας το όνομα σου, το logo σου και τις πληροφορίες σου. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις μόνος/η σου εξατομικευμένες ασκήσεις για τον κάθε εξεταζόμενο σε μόλις 4 βήματα. Στην εφαρμογή, θα βρεις επίσης στοχευμένα παιχνίδια αποκατάστασης που θα βοηθήσουν τους εξεταζόμενους σου διασκεδάζοντας.

Detail Row #4 Left

Γνώρισε τον Karl!

Εκπαίδευσε τους εξεταζόμενους σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μαζί με τον Karl το καγκουρό της Kinvent μπορείς να προσαρμόσεις τις ασκήσεις χρησιμοποιώντας ασκήσεις σε μορφές διαδραστικών παιχνιδιών. Με 10 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας για κάθε παιχνίδι μπορείς να ορίζεις την δυσκολία ανάλογα με την απόδοση των εξεταζόμενων σου, ωθώντας τους έτσι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να φτάσουν το στόχο που έχουν θέσει.

Detail Row #5 Right

Αξιολόγηση της αντοχής της δύναμης!

Μέτρησε και αξιολόγησε την ικανότητα των εξεταζόμενων σου να διατηρούν τη σωματική προσπάθεια τους με την πάροδο του χρόνου. Ο μέσος όρος της δύναμης που αξιολογείται σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ο πιο αξιόπιστος δείκτης μέτρησης της αντοχής της δύναμης. Μέσω αυτής της παραμέτρου θα εξασφαλίσεις έγκυρα αποτελέσματα και για το ποσοστό της κόπωσης των ασθενών σου.

Detail Row #6 Left

Η επανάληψη είναι σημαντική!

Μέσω της δοκιμασίας repetition counts, μπορείς να θέσεις συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων για τον κάθε εξεταζόμενο και να μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο σε τι ρυθμό πραγματοποίησε τις επαναλήψεις τις άσκησης, μετρώντας την απόδοση του με ποσοστό επί τις 100. Ανάλογα με το στόχο που έχεις θέσει για τον κάθε εξεταζόμενο θα τον εκπαιδεύσεις σε έναν συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων κατά τις ασκήσεις ώστε να πετύχεις τον επιθυμητό στόχο.

Detail Row #7 Right

Ανακάλυψε τις επιλογές σου

Η σειρά συσκευών KFORCE διατίθεται με τη Basic έκδοση της εφαρμογής KFORCE. Στον πίνακα θα δεις τις λειτουργίες που περιλαμβάνει η κάθε έκδοση της εφαρμογής. Προκειμένου να ξεκλειδώσεις τις λειτουργίες που σου παρέχει η έκδοση Pro ή η έκδοση Pro+ μπορείς να προσθέσεις στο καλάθι σου την ετήσια συνδρομή που καλύπτει τις ανάγκες σου μέσω τoυ KFORCE App.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δυναμόμετρων

Minimum Προαπαιτούμενα
  • Android 5.0
  • Bluetooth Low Energy
  • iOS 10.0
Ακρίβεια
100 grams
Ασύρματη Εμβέλεια
Μέχρι 20m
Ασύρματη Μετάδοση Συχνότητας
2.4 GHz band (Bluetooth Low Energy)
Βάρος
0,300kg
Διαστάσεις
6 x 14 x 8cm
Μέγιστη Δύναμη
90kg
Πιστοποίηση CE
Προστατευτική Θήκη Μεταφοράς
Σύνδεση με Λειτουργικό
  • Android
  • iOS 10.0
Συχνότητα
75 Hz
Εγγύηση (Έτη)
2