Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Kinvent K-Force Grip Δυναμόμετρο

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Έκπτωση 17%

Kinvent K-Force Grip Δυναμόμετρο

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Το δυναμόμετρο της εταιρίας Kinvent αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να μετρήσεις  με ακρίβεια την αντοχή της δύναμης των ασθενών σου. Σου παρέχει πληθώρα λειτουργιών για να διαπιστώσεις με ακρίβεια ποια είναι η αντοχή σε διάφορες καταστάσεις. Στην τιμή περιλαμβάνεται η εφαρμογή KFORCE στη Basic έκδοση της.      
Αρχική Τιμή: 424,00 
353,40 
Κερδίζεις: 70,60 € (17%)
(0,00 €)
800.255.001
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+
Πλήρωσέ το με Άτοκες Δόσεις!

Detail Row #1 Center

Σου φαίνεται ενδιαφέρον;

Θες να μάθεις περισσότερα;


 

Εξασφάλισε μία αποκλειστική
παρουσίαση, εδώ!

Detail Row #2 Left

Αξιολόγησε τη μέγιστη δύναμη!

Αξιολόγησε με ακρίβεια ποια είναι η μέγιστη δύναμη των εξεταζόμενων. Το δυναμόμετρο της Kinvent διαθέτει διάφορες λειτουργίες, τεστ, παιχνίδια ώστε να διαπιστώσεις με ακρίβεια τη δύναμη της λαβής και τη μέγιστη δύναμη -force peak. Με το τεστ αξιολόγησης μέγιστης δύναμης θα έχεις ακριβή αποτελέσματα.

Detail Row #3 Right

Εξατομικευμένες Ασκήσεις!

Μπορείς να σχεδιάσεις μέσα από την οθόνη διαμόρφωσης εξατομικευμένες ασκήσεις για τον κάθε εξεταζόμενο σου. Βελτιστοποίησε την απόδοση τους με στοχευμένες ασκήσεις.
Ανάλογα με το ποσοστό της μέγιστης αξιολόγησης δύναμης μπορείς να προσαρμόσεις τις ασκήσεις τους.

Detail Row #4 Left

Η επανάληψη μετράει!

Μέσω της δοκιμασίας repetition counts, μπορείς να θέσεις συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων για τον κάθε εξεταζόμενο και να μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο σε τι ρυθμό πραγματοποίησε τις επαναλήψεις της άσκησης, μετρώντας την απόδοση του με ποσοστό επί τις 100. Ανάλογα με το στόχο που έχεις θέσει για τον κάθε εξεταζόμενο θα τον εκπαιδεύσεις σε έναν συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων ώστε να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο.

Detail Row #5 Right

Ισομετρική Άσκηση!

Σε αντίθεση με τις επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις, η συγκεκριμένη άσκηση που σου παρέχει το δυναμόμετρο Grip της Kinvent απαιτεί στατική, αλλά συνεχή πίεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της μυϊκής συστολής, διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερή θέση, απαιτώντας έλεγχο και ακρίβεια του επιπέδου ισχύος.

Detail Row #6 Left

Φτάσε τον στόχο, διασκεδάζοντας!

Εκπαίδευσε τους εξεταζόμενους σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Μαζί με τον Karl το καγκουρό της Kinvent μπορείς να προσαρμόσεις τις ασκήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές διαδραστικών παιχνιδιών. Με 10 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας για κάθε παιχνίδι μπορείς να ορίζεις την δυσκολία ανάλογα με την απόδοση του κάθε εξεταζόμενου σου, ωθώντας τον έτσι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να φτάσει το στόχο που έχει θέσει.

Detail Row #7 Right

Ανακάλυψε τις επιλογές σου

Η σειρά συσκευών KFORCE διατίθεται με τη Basic έκδοση της εφαρμογής KFORCE. Στον πίνακα θα δεις τις λειτουργίες που περιλαμβάνει η κάθε έκδοση της εφαρμογής. Προκειμένου να ξεκλειδώσεις τις λειτουργίες που σου παρέχει η έκδοση Pro ή η έκδοση Pro+ μπορείς να προσθέσεις στο καλάθι σου την ετήσια συνδρομή που καλύπτει τις ανάγκες σου μέσω τoυ KFORCE App.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δυναμόμετρων

Ακρίβεια
100 grams
Ασύρματη Εμβέλεια
Μέχρι 20m
Ασύρματη Μετάδοση Συχνότητας
2.4 GHz band (Bluetooth Low Energy)
Βάρος
0,200kg
Διαστάσεις
1,41 x 4,7 x 6,1cm
Μέγιστη Δύναμη
90kg
Προστατευτική Θήκη Μεταφοράς
Σύνδεση με Λειτουργικό
  • Android
  • iOS 10.0
Συχνότητα
75 Hz
Εγγύηση (Έτη)
2